Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler col·labora amb La Marató L’equipament organitza una venda de llibres solidària i participa a la jornada Giving Tuesday que impulsa l’entitat Oriéntate en el Voluntariado el 29 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler col·labora amb La Marató

L’equipament organitza una venda de llibres solidària i participa a la jornada Giving Tuesday que impulsa l’entitat Oriéntate en el Voluntariado el 29 de novembre

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler recull llibres per vendre’ls a 1 euro.
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler recull llibres per vendre’ls a 1 euro

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler col·labora amb La Marató de TV3 amb una venda de llibres solidària que tindrà lloc entre el 28 de novembre i el 17 de desembre. La ciutadania ja pot donar exemplars per a la campanya, que després es vendran al preu d’1 euro al vestíbul de l’equipament.

A més, els dijous 1 i 15 de desembre al matí, la biblioteca instal·larà un estand a l’entrada del Mercat Municipal en què també es podran adquirir aquests llibres.

Giving Tuesday
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler també se suma enguany a la iniciativa Giving Tuesday, una jornada global que vol respondre amb accions solidàries al consumisme que caracteritza el Black Friday i el Cyber Monday. A Rubí, la proposta arriba de la mà de l’entitat Oriéntate en tu Voluntariado y compta amb la participació de diverses entitats i comerços de Rubí.

El dimarts 29 de novembre, els col·lectius locals que hi participen instal·laran estands a la plaça de Catalunya per recollir fons per a diverses causes. En el cas de la Biblioteca Municipal, els diners aconseguits gràcies a la venda de llibres de segona mà es destinaran igualment a La Marató de TV3.