Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal estrena un servei de tècniques d’estudi i motivació per a joves L’educador social Miquel Raso imparteix tallers tots els dijous a la tarda per a nois i noies d’entre 14 i 20 anys https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-biblioteca-municipal-estrena-un-servei-de-tecniques-d2019estudi-i-motivacio-per-a-joves/@@images/image/preview

La Biblioteca Municipal estrena un servei de tècniques d’estudi i motivació per a joves

L’educador social Miquel Raso imparteix tallers tots els dijous a la tarda per a nois i noies d’entre 14 i 20 anys

El servei s'adreça a joves de 14 a 20 anys  (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer).
El servei s'adreça a joves de 14 a 20 anys (foto: Diputació de Barcelona. Ago2/Oscar Ferrer)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha estrenat recentment un servei de tècniques d’estudi i motivació per a joves de 14 a 20 anys a càrrec de l’educador social Miquel Raso. Els tallers s’imparteixen cada dijous de 16.30 a 20 h a la sala de treball en grup de la 2a planta de l’equipament.

Aquesta nova iniciativa té com objectiu ajudar els assistents a augmentar la seva autoestima, facilitar l’autoconeixement, millorar les habilitats comunicatives, incrementar l’autocontrol emocional, ajudar a superar situacions d’estrès, evitar conductes agressives i passives, contribuir a la presa de decisions, descobrir les capacitats creatives i afavorir la correcta expressió emocional. Amb aquests tallers, els joves podran descobrir les seves habilitats, gestionar el temps d’estudi, organitzar els seus recursos per ser més eficients i aprendre a controlar els nervis i la concentració.

Les persones que vulguin participar-hi només s’han d’adreçar a la sala de treball en grup o al taulell de la 2a planta de la Biblioteca Municipal el mateix dijous a la tarda. En funció dels seus interessos, Miquel Raso els orientarà per tal de millorar la seva intel·ligència emocional.

Raso ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents àmbits, però especialment com a educador i tutor al centre educatiu Els Til·lers, treballant amb menors per a la Direcció General d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. També ha estat cap de pràctiques dels alumnes de les escoles de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull.