Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal dedica el 24è Concurs de punts de llibre al centenari de l’arribada del tren a Rubí Els infants i joves que vulguin participar al certamen hauran de presentar els seus treballs del 3 d’abril al 18 de maig a l’equipament cultural https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Municipal dedica el 24è Concurs de punts de llibre al centenari de l’arribada del tren a Rubí

Els infants i joves que vulguin participar al certamen hauran de presentar els seus treballs del 3 d’abril al 18 de maig a l’equipament cultural

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler se suma a la commemoració dels 100 anys de l’arribada del ferrocarril a la ciutat.
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler se suma a la commemoració dels 100 anys de l’arribada del ferrocarril a la ciutat

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler se suma a la commemoració del centenari de l’arribada del tren a Rubí dedicant-hi el 24è Concurs de punts de llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. Els treballs es podran presentar del 3 d’abril al 18 de maig a l’equipament situat al carrer Aribau.

El Concurs de punts de llibre s’estructura en quatre categories en funció de l’edat dels participants. Les obres presentades han de ser inèdites, realitzades amb qualsevol tècnica artística excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Els punts han de tenir un format de 21 x 6 cm i s’han de presentar en cartolina blanca. En cas que siguin treballs realitzats amb ordinador, s’han d’acompanyar d’un suport informàtic on hi hagi la imatge amb una resolució mínima de 300 ppp. Darrere del punt de llibre, hi ha de figurar nom, cognoms, telèfon i edat de l’autor o autora.

El lliurament de premis tindrà lloc el 6 de juny a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria rebran un regal i els seus treballs seran impresos i repartits entre les persones usuàries de l’equipament cultural. La totalitat dels punts presentats s’exposaran a la Sala Infantil de la Biblioteca del 25 de juny al 8 de setembre.

100 anys de trens a Rubí
Aquest 2018 es commemora el centenari de l’arribada del tren a Rubí. El tram de ferrocarril entre la nostra ciutat i Sant Cugat es va inaugurar el 13 de setembre del 1918, canviant per sempre la fesomia d’un poble amb una indústria incipient. Amb l’arribada del tren es va urbanitzar tota la zona propera a l’estació i Rubí va créixer en població i serveis.

Enllaços relacionats