Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal convida infants i adults a jugar al Biopolis Aquest dijous s’inicia una sèrie de tres tallers sobre aquest joc, pensat per facilitar el creixement en els àmbits personal, familiar, educatiu i professional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal convida infants i adults a jugar al Biopolis

Aquest dijous s’inicia una sèrie de tres tallers sobre aquest joc, pensat per facilitar el creixement en els àmbits personal, familiar, educatiu i professional

El joc del Biopolis (foto: Francesc Martínez Coaching).
El joc del Biopolis (foto: Francesc Martínez Coaching)

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler inicia aquest dijous una sèrie de tres tallers dedicats al joc Biopolis, un nou entreteniment creat per experts en coaching, intel·ligència emocional i lideratge a partir de títols clàssics com el Monopoly, el Trivial o el Pictionary, entre d’altres. El Biopolis té com a objectiu afavorir el creixement en els àmbits personal, familiar, educatiu i professional, cosa que el converteix en un recurs d’èxit tant per a famílies i amics com per a universitats i empreses d’arreu del món.

Sota el lema Una vida per jugar, la Biblioteca Municipal ha programat tres sessions de dues hores cadascuna per donar a conèixer aquest joc. La primera, adreçada a infants de 7 a 14 anys, tindrà lloc aquest dijous i se centrarà en el tema de l’amistat i les emocions. El 26 de maig, s’oferirà un taller per a joves de 15 a 25 anys en què aquests podran aprofundir en què volen fer i què volen ser en un futur. En darrer terme, els majors de 25 anys tenen una cita el 9 de juny per treballar a través del Biopolis el seu desenvolupament personal. Totes les sessions tindran lloc de 18 a 20 h.

Les places per participar en aquests tallers són limitades, per la qual cosa cal inscriure-s’hi prèviament a la biblioteca.