Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler exposa "Foto Viva 1979-2015" fins al 15 de juliol La mostra d’El Gra és un repàs fotogràfic a la història de la Festa Major de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler exposa "Foto Viva 1979-2015" fins al 15 de juliol

La mostra d’El Gra és un repàs fotogràfic a la història de la Festa Major de la ciutat

Al vestíbul de la Biblioteca hi ha diversos plafons que repassen la història de la festivitat de Sant Pere (foto: Ajuntament de Rubí).
Al vestíbul de la Biblioteca hi ha diversos plafons que repassen la història de la festivitat de Sant Pere (foto: Ajuntament de Rubí)

Des que va arrencar la Festa Major d’enguany i fins al 15 de juliol, la ciutadania pot visitar la mostra Foto Viva 1979-2015 del Grup Fotogràfic El Gra a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Es tracta d’un repàs fotogràfic a la història de la festivitat de Sant Pere a través d’una recopilació de les millors imatges de cada edició.

Foto Viva 1979-2015 té com a eix central tot un seguit de plafons on s’exposen instantànies representatives de cada Festa Major des del 1979, així com els cartells que han il·lustrat les diferents edicions.

Paral·lelament, els i les visitants també podran gaudir de la mostra Foto Viva 2021, un recull digital de les millors imatges d'aquesta Festa Major. L’exposició ja es va poder veure del 26 al 29 de juny a través de la pantalla del Punt d’Informació de la plaça del Doctor Pearson, on es van anar projectant les millors imatges de la celebració. Ara, aquesta selecció es pot visionar a la Biblioteca, complementant les imatges d’edicions passades. Les imatges de la Festa de Sant Pere d’enguany també es poden veure i descarregar des de la pàgina web grupfotograficelgra.cat.

Les persones que visitin Foto Viva 1979-2015 podran endur-se a casa, de forma gratuïta, un llibre de record dels 50 anys d’El Gra (2015) editat per l’Ajuntament, on hi consten les millors imatges de Festa Major des del 1978 i fins al 2015, una mostra del concurs de  retrats que ha organitzat l’entitat i un recull d’una exposició col·lectiva "El Gra".