Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca inaugura aquest divendres l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat” La mostra, adreçada especialment a la població jove, promou una sexualitat saludable, positiva i responsable https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca inaugura aquest divendres l’exposició “Treu-li suc a la sexualitat”

La mostra, adreçada especialment a la població jove, promou una sexualitat saludable, positiva i responsable

Imatge de l'exposició.
Imatge de l'exposició

El vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà del 5 al 18 de novembre l’exposició Treu-li suc a la sexualitat, una producció de la Diputació de Barcelona que vol promoure una sexualitat saludable i positiva entre els i les joves. La mostra arriba a la ciutat de la mà del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament.

La sexualitat és un impuls que motiva les persones a buscar afecte, contacte, plaer, tendresa i intimitat. L’exposició Treu-li suc a la sexualitat convida els joves a tenir presents tots els aspectes que la componen, atès que la salut sexual té una gran influència sobre la salut de les persones.

L’exposició consta de vint plafons que es poden visitar com un tot o com a dues parts diferenciades. Els primers deu s’adrecen a joves de 12 a 14 anys i incideixen en què és la sexualitat, com es viu, on s’aprèn, la identitat sexual, els mites, els prejudicis... La segona part de la mostra, també amb deu plafons, està pensada per a joves de 14 a 16 anys i aborda els riscos associats a la sexualitat, per tal de donar-los una sortida positiva i afavorir una actitud responsable enfront d’ella.

L’exposició s’instal·larà al vestíbul de la Biblioteca perquè, tot i que està adreçada als joves, es busca que també sigui visible per a les persones adultes i que contribueixi d’aquesta manera a obrir una via de diàleg sobre la sexualitat i a donar a conèixer com la viuen els joves.