Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4a Nit Oberta donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal Les botigues obriran fins a les 22 h divendres 2 de desembre coincidint amb l’encesa de la il·luminació nadalenca de tota la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La 4a Nit Oberta donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal

Les botigues obriran fins a les 22 h divendres 2 de desembre coincidint amb l’encesa de la il·luminació nadalenca de tota la ciutat

El regidor Rafael Güeto i Miquel Ortuño amb el cartell de la Nit Oberta (foto: Localpres).
El regidor Rafael Güeto i Miquel Ortuño amb el cartell de la Nit Oberta (foto: Localpres)

La Nit Oberta del comerç local coincidirà aquest any el pròxim 2 de desembre amb l’encesa de llums de Nadal i es converteix en una festa d’inici de la campanya comercial nadalenca. “Des del punt de vista de la dinamització comercial, la campanya de Nadal és la més important de l’any pel comerç local i fent coincidir la Nit Oberta amb l’encesa de les llums li donem el tret de sortida amb un gran acte de ciutat”, explica el regidor de Comerç, Rafael Güeto. El tema d’aquesta quarta edició de la Nit Oberta serà el Nadal i el consistori convida als comerciants a estrenar també aquell divendres la decoració de les seves botigues. Fins ara, se sumen a la proposta 87 botigues i 7 establiments de restauració de l’illa de vianants i els carrers adjacents (Francesc Macià, Avinguda Barcelona, Maximí Fornés i la plaça Pere Esmendia) que tindran obert fins a les 22 h. El Servei de Comerç i la Federació de Comerciants i Gremis de Rubí animen als comerços a sumar-se a la proposta, estiguin o no inscrits de manera oficial.

La dinamització prevista també girarà al voltant del Nadal. Hi haurà una xocolatada popular a Plaça Catalunya (19 h), Tió gegant per l’illa de vianants (18:45-22 h), Banda de Música itinerant (19:30 – 22 h), una activitat de perruqueria creativa i participativa al carrer Francesc Macià (19 – 22 h), una bola gegant de confetti a la plaça de Pere Esmendia (19 – 22 h)  i activitats Infantils a Maximí Fornés (19 – 22 h). “Les activitats de dinamització comercial que es fan de cara a la campanya de Nadal fan que la gent es quedi més a comprar a Rubí [...] Esperem que la Nit Oberta sigui també participativa”, ha dit Miquel Ortuño, president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí.

La Nit Oberta tindrà lloc per primer cop fora d’època de rebaixes i els comerciants creuen que d’aquesta manera podran fer promocions més atractives, alguns, per exemple, oferiran descomptes extres a les targetes de fidelització Rubí Comerç-Ciutat. A partir de la setmana vinent, el programa amb les activitats previstes es repartirà als establiments inscrits i les botigues començaran a fer difusió de les seves ofertes que es podran consultar al portal www.rubicomerç.cat.

Com cada any, totes les persones que comprin durant la Nit Oberta poden participar al sorteig de dues targetes Rubí Comerç-Ciutat carregades amb 25 €. Per optar-hi, cal escriure les dades de contacte darrere del tiquet de la compra feta la tarda-nit del 2 de desembre i dipositar-lo a l’urna que hi haurà del Punt d’Informació de la Nit Oberta, a l’avinguda Barcelona cantonada amb el carrer Llobateras. El sorteig, que organitza Rubí Centre i la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, es farà al mateix punt a les 22:15 h.