Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1a trobada de comerciants celebra la qualitat del teixit comercial de Rubí L’esdeveniment ha donat el tret de sortida a la Setmana del Comerç i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i dels representants de les associacions de comerciants del municipi https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La 1a trobada de comerciants celebra la qualitat del teixit comercial de Rubí

L’esdeveniment ha donat el tret de sortida a la Setmana del Comerç i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i dels representants de les associacions de comerciants del municipi

L’alcaldessa amb els i les comerciants que han recollit un obsequi amb motiu de l’aniversari del seu establiment   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa amb els i les comerciants que han recollit un obsequi amb motiu de l’aniversari del seu establiment (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La Setmana del Comerç ha arrencat aquest dijous amb la primera trobada de comerciants de la ciutat, que ha aplegat més de 50 professionals del sector al Celler. “Aquesta trobada vol ser una celebració del comerç de la ciutat, de la seva qualitat i de la seva empenta. Venim de temps difícils. De tancament forçat, de limitacions d’aforament i mesures seguretat. Ara que comencem a veure la llum al final del túnel, el comerç de Rubí mereix una nit com aquesta, d’agraïment i de celebració”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez per donar la benvinguda als i les comerciants.

L’acte ha servit per presentar la guia ‘Benvingut comerç’ als establiments de nova creació. El document recull tot allò que pot ser útil als nous establiments: serveis municipals, normativa, el programes d’assessorament comercial i projectes trasnversals. L’alcaldessa ha entregat la guia a 10 nous establiments del municipi (Bugaderia, La botiga del barri, Santiveri, Esto está rico, Finca Cano, WM Clinic, L’aula musical, Malbec Asador Argentino, Rostisseria Ca la Pepa i Quirodinamic) i ha agraït als seus propietaris “l’aposta econòmica i personal per la nostra ciutat”.

La màxima edil també ha entregat una placa commemorativa a propietaris i propietàries de 12 establiments que aquest 2021 celebren un aniversari significatiu: Moncass (20 anys), Perfumeria Passion Beauté Núria Vilalta (25 anys), El Portalet, Talleres J.M. Gómez (30 anys), Saló de Perruqueria Mercè, Dulcilandia, Blau i Rosa, Racó Rosa i Bronzze (35 anys) i Pando Joieria, Centre Cristina Nacher i Restaurant Can Ramon (40 anys). “Us felicitem per la feina ben feta que us ha permès guanyar-vos cada dia la confiança de la vostra clientela. Pel vostre esforç, per la vostra capacitat d’adaptació i per la vostra dedicació personal, felicitats i ... moltes gràcies”, ha conclòs l’alcaldessa.

 

L’acte va comptar amb la presència de Ramon Talamàs Jofresa, president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa; Miquel Ortuño Anadon, president de Comerç Rubí; Alfred Martí Busquets, president de l’Associació de Bars i Restaurants de Rubí; Andrea Gutiérrez Romero de l’entitat Fem Pinya i Irene Zoroa Bermejo en representació de l’associació de comerciants de Sant Jordi Parc.

Setmana del Comerç

La trobada de comerciants del Celler ha donat el tret de sortida a la Setmana del Comerç, que inclou fins al 17 d’octubre, la ruta ‘De tapes per Rubí’. La proposta gastronòmica permet a la ciutadania adquirir una tapa i una beguda per només tres euros a 24 establiments de restauració locals.

Els dies 11 i 13 d’octubre, els i les comerciants també poden seguir dues formacions per millorar la seva activitat: Com vendre més des del taulell i Com fer de l'ecommerce i els marketplaces un canal de venda

La Setmana del Comerç culminarà el 16 d’octubre amb la R-Outlet, una jornada de venda al carrer oberta a la participació de tots els comerços de la ciutat.