Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Skate Open arriba dissabte a la 9a edició L’esdeveniment esportiu aposta pels patinadors més joves i convida a participar als skaters de totes les edats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Skate Open arriba dissabte a la 9a edició

L’esdeveniment esportiu aposta pels patinadors més joves i convida a participar als skaters de totes les edats

Una participant del concurs de l’any passat  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Una participant del concurs de l’any passat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’skatepark de Rubí tornarà a ser l’escenari aquest dissabte 15 d’octubre de l’Skate Open. La novena edició de la proposta, organitzada pel Club Esportiu La Skateboarding Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i les entitats Vallés Krew, Slider, Bronzze, BAroig, Monkey Energy Drink, Happy Waxes, Jart, Santa Cruz, Powell Peralta, FGK i DC Shoes, tindrà lloc a la pista de Can Sant Joan a partir de les 11 h. La competició es desenvoluparà en tres categories: junior (femení i masculí) i amateur. Així, L’esdeveniment esportiu aposta així pels patinadors més joves i convida a participar als skaters de totes les edats.

La jornada començarà a les 10 h amb una hora dedicada a les inscripcions dels i les participants. En el cas del i les menors d’edat, caldrà que omplin també una autorització signada per la família.  Les classificatòries tindran lloc d’11 a 14 h i les finals començaran a les 16 h, després d’una pausa per dinar, i estaran dinamitzades per la sessió de DJ Pin. Les tres persones finalistes de cada categoria rebran un trofeu i premis en material de patinatge.

Un cop acabades les finals de l’Skate Open 9, es donarà pas al concurs del Best trick. Durant mitja hora, els i les participants, de manera lliure i sense inscripció, podran mostrar el seu millor truc amb l’skate. El millor moviment es premiarà amb un pernil. L’Skate Open es clourà amb una hora de Jam bowl, baixades obertes per la pista, que també premiarà el millor patinador amb un pernil.

Objectius de Desenvolupament sostenible