Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Olímpic Can Fatjó celebra mig segle d’història L’entitat esportiva ha organitzat un seguit d’activitats que han comptat amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Olímpic Can Fatjó celebra mig segle d’història

L’entitat esportiva ha organitzat un seguit d’activitats que han comptat amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez

Ana María Martínez ha fet el servei inicial (Foto: Localpres).
Ana María Martínez ha fet el servei inicial (Foto: Localpres)

L’Olímpic de Can Fatjó ha arribat als 50 anys d’història i ho ha celebrat aquest cap de setmana amb un conjunt d’activitats pensades per als seus associats i els veïns i veïnes del barri que dona nom al club.

Un partit entre exjugadors del club ha estat un dels plats forts de les propostes programades que s’han allargat tot el dissabte.  La cita ha comptat amb activitats per als més petits, una botifarrada, una sessió de zumba i ha acabat amb música en directe.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han participat de la celebració en reconeixement a la tasca de l’entitat esportiva. Martínez ha estat l’encarregada de fer el servei inicial del partit entre veterans.

Per Martínez, L’Olímpic “és un referent per a les entitats de la ciutat. Un club implicat amb el barri que treballa molt i bé amb la infància i que manté un esperit i caràcter que ens fa sentir molt orgullosos”. A més, l’alcaldessa ha remarcat el paper que juga l’associació en la cohesió i identitat del barri.