Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Municipal d’Escolarització entra en funcionament El servei obre quatre dies a la setmana al 1r pis de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Centre, situada al carrer Narcís Menard https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina Municipal d’Escolarització entra en funcionament

El servei obre quatre dies a la setmana al 1r pis de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Centre, situada al carrer Narcís Menard

L’OME està ubicada al 1r pis de l’OAC (foto: Ajuntament de Rubí).
L’OME està ubicada al 1r pis de l’OAC (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ha entrat en funcionament al 1r pis de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre, ubicada al carrer Narcís Menard, 13. El nou servei obre tots els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 h.

L’OME és un instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament que ofereix atenció personalitzada en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres de la ciutat. Les famílies poden adreçar-se a aquest servei per sol·licitar plaça escolar de 3 a 16 anys, informar-se de l’oferta escolar i dels centres educatius existents al municipi, demanar orientació al llarg del procés de preinscripció i matriculació, conèixer els criteris de baremació o demanar qualsevol altra informació relacionada amb l’escolarització d’infants i joves.

El fet que l’oficina funcioni durant tot el curs la converteix en una eina especialment útil per a la gestió de la matrícula viva, és a dir, aquelles incorporacions als centres educatius que es produeixen en qualsevol moment del curs, fora del període ordinari de matriculació. A més, es tracta d’un instrument que facilita una millor coordinació entre administracions i pot ajudar a combatre la segregació escolar.

Les persones interessades a contactar amb l’OME ho poden fer trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 2424, o adreçant un correu electrònic a . Per assistir-hi, no és necessari sol·licitar cita prèvia.