Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Municipal d’Escolarització dona suport a les famílies per facilitar la preinscripció escolar De manera excepcional, s’atendrà presencialment aquelles persones que no puguin rebre atenció telefònica o via correu electrònic del 19 al 22 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina Municipal d’Escolarització dona suport a les famílies per facilitar la preinscripció escolar

De manera excepcional, s’atendrà presencialment aquelles persones que no puguin rebre atenció telefònica o via correu electrònic del 19 al 22 de maig

Podeu contactar amb l’OME per  correu electrònic el elèfon  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres) .
Podeu contactar amb l’OME per correu electrònic el elèfon (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) dona suport a les famílies que aquests dies han de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills o filles per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària obligatòria. El tràmit es pot fer des d’avui fins al 22 de maig amb suport informàtic. Aquest any, i com a mesura de prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es pot fer tot en línia amb el formulari que trobareu al portal preinscripcio.gencat.cat. Un cop omplert el formulari telemàtic, cal enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre que es demana en primera opció, d’aquesta manera s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre. Aquelles famílies que tinguin dubtes sobre el procediment, poden contactar amb l’OME a través del correu electrònic ome@ajrubi.cat o bé trucant al 93 588 70 00 extensió 2424 o 4500. De manera excepcional, l’OME atendrà presencialment aquelles persones que no puguin rebre atenció telefònica o via correu electrònic. L’atenció presencial es farà entre els dies 19 i el 22 de maig a la consergeria de l’edifici Rubí Forma (rambleta de Joan Miró s/n) de 10 a 13 h. Només s’atendrà amb cita prèvia que cal concertar trucant al 93 588 70 00 extensió 4500 o al correu electrònic ome@ajrubi.cat. Les persones que tinguin cita prèvia hauran de respectar en tot moment la distància social, portar mascareta i el seu propi bolígraf.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, poden lliurar les seves sol·licituds de forma presencial a cada centre del 19 de maig al 22 de maig, inclosos. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’Internet i respectar les mesures de seguretat.

L'escola d'art i disseny edRa també obre el termini per la inscripció a les proves d'accés als cicles formatius d'arts plàstiques i disseny del centre. El tràmit i l'oferta del centre es pot consultar a la seva pàgina web.

Recursos al web municipal
L’espai dedicat a l’Educació del web municipal ofereix recursos en línia per a les famílies que han de fer la preinscripció. S’hi pot consultar la Guia de l’educació 2020-2021, que recull tota la informació sobre les diferents escoles i instituts de la ciutat amb els seus correus electrònics i pàgines web, el mapa de la zonificació escolar, els criteris de puntuació i l’oferta de places inicial que de cada centre educatiu.