Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Serveis a l’Empresa presenta els Projectes de millora de la competitivitat 2015 Les empreses interessades en aquestes accions, incloses al Pla de mesures anticrisi, podran informar-se sobre elles el proper 7 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Oficina de Serveis a l’Empresa presenta els Projectes de millora de la competitivitat 2015

Les empreses interessades en aquestes accions, incloses al Pla de mesures anticrisi, podran informar-se sobre elles el proper 7 de maig

Enguany tindrà lloc la segona edició de la Xarxa Rubí Empresa.
Enguany tindrà lloc la segona edició de la Xarxa Rubí Empresa

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha programat per al proper 7 de maig una sessió informativa sobre els Projectes de millora de la competitivitat 2015, impulsats en el marc del Pla de mesures anticrisi. La trobada tindrà lloc de 9.30 h a 11.30 h al Fòrum de la Masia de Can Serra i en ella es desgranaran els continguts de les sis accions previstes per aquest any: Quadre de comandament, Finançament a mida, Innovem a Rubí, Innovem a l’Empresa – Xarxa Rubí Empresa, Iniciació a l’exportació, Consolidació a l’exportació i Diversificació internacional.

Els Projectes de millora de la competitivitat empresarial tenen com a objectiu acompanyar les empreses en la millora dels seus recursos mitjançant l’estratègia, la generació de valor diferencial i la innovació en xarxa. L’any passat, un total de 50 companyies locals de diversa envergadura van rebre assessorament en el marc d’aquestes accions.

La sessió informativa del 7 de maig s’iniciarà amb la presentació del projecte Quadre de comandament, el més veterà de tots amb un total de cinc edicions. Aquesta acció està orientada a millorar la competitivitat i la presa de decisions de l’empresa mitjançant sessions personalitzades en què s’ajuda els participants a fer un control d’aquelles variables que intervenen en l’assoliment dels seus objectius. El projecte s’adreça a companyies que volen implantar o millorar el seu quadre de comandament.

A continuació, s’exposarà l’acció Finançament a mida, pensada per a empreses que volen accedir a finançament bancari o optimitzar la seva tresoreria per tal de ser més competitives.

Durant la sessió també es donarà a conèixer el projecte Innovem a Rubí, innovem a l’empresa – Xarxa Rubí Empresa, que arriba enguany a la segona edició. Aquesta acció s’adreça a empreses que volen innovar, diferenciar-se i buscar la complementarietat mitjançant la sinergia i la col·laboració en xarxa.

Els altres tres projectes que es presentaran el 7 de maig s’ocupen de les diverses fases del procés d’internacionalització: iniciació, consolidació i diversificació. En el marc d’aquestes accions, les empreses reben assessorament per començar o consolidar la seva experiència exportadora, així com per introduir-se en nous mercats.

L’assistència a la sessió informativa sobre els Projectes de millora de la competitivitat 2015 és gratuïta però cal formalitzar prèviament la inscripció al web de Rubiempresa