Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Les Torres ha reobert les portes L’espai, ubicat al barri de Les Torres, atén el públic amb cita prèvia en horari de matí de dilluns a divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Les Torres ha reobert les portes

L’espai, ubicat al barri de Les Torres, atén el públic amb cita prèvia en horari de matí de dilluns a divendres

Exterior de l’OAC de Les Torres (Foto: Ajuntament/Localpres).
Exterior de l’OAC de Les Torres (Foto: Ajuntament/Localpres)

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Les Torres, ubicada a la rambleta de Joan Miró, sense número, ha reobert l’atenció al públic. L’equipament ofereix els seus serveis de dilluns a divendres de 8.30 h a 14 h, excepte dies festius així com el 7 de desembre i el període de les festes de Nadal, és a dir, del 27 de desembre de 2021 al 7 de gener de 2022.

Els tràmits presencials a l’OAC s'atenen únicament amb cita prèvia, per assegurar una ràpida atenció. Les cites es poden concertar de forma telemàtica, Cita prèvia OAC Les Torres, o bé per telèfon trucant a través del telèfon 93 588 70 00, indicant dia i hora desitjats i el tràmit que voleu realitzar. El dia i l’hora acordada cal portar la documentació preparada i signada.

A l’OAC Les Torres només s’atendran sense cita prèvia els volants d’empadronaments.

La resta de casos urgents, finalització de terminis o temes d’urgència social justificats, sempre que no sigui possible realitzar-los telemàticament, dirigiu-vos a l’OAC Centre.

La majoria de tràmits es poden fer de forma telemàtica a la Seu electrònica municipal.