Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OASE informarà les entitats sobre la normativa d’activitats d’educació en el lleure L’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OASE) proposa una sessió per tractar les novetats que implica el decret de la Generalitat que regula les activitats extraescolars en què participen menors d’edat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’OASE informarà les entitats sobre la normativa d’activitats d’educació en el lleure

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OASE) proposa una sessió per tractar les novetats que implica el decret de la Generalitat que regula les activitats extraescolars en què participen menors d’edat

Anterior activitat de l'OASE (Foto: Localpres).
Anterior activitat de l'OASE (Foto: Localpres)

L’Oficina d’Atenció a les Entitats (OASE) organitza una xerrada informativa pensada per a entitats, especialment esportives, per donar a conèixer els canvis que incorpora el Decret 267/2016 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Es tracta d’una normativa que afecta les activitats d’educació en el lleure on hi participen menors d’edat. La normativa va entrar en vigor l’1 de novembre i regula activitats com casals esportius, estades i campus d’estiu, entre d’altres.

La intenció és posar sobre la taula quines són les entitats que es veuen afectades pel canvi legislatiu que, entre d’altres aspectes, implica la necessitat que les activitats disposin de personal amb titulació específica. El tipus de cobertura d’assegurança o l’organisme al qual es necessari acudir per notificar les activitats són altres conceptes que contempla aquest decret.

La cita comptarà amb un torn de paraules perquè les persones assistents puguin exposar el seus dubtes relatius a la particularitat de cada entitat, amb l’objectiu de d’oferir respostes concretes a cada cas.

La xerrada tindrà lloc el proper 6 d’abril a les 19:30 a 21:00h a l’Ateneu Municipal. Les persones interessades en inscriure’s ho poden fer a través d’un correu electrònic a l’adreça oase@ajrubi.cat.

El període d’inscripcions s’obre el dilluns 27 de març i s’allarga fins el dimecres 5 d’abril. En cas que s’exhaureixin les places d’una formació, s’atorgaran dues places preferents per a cada entitat.

Per obtenir més informació, cal trucar al 93 588 74 73 o bé contactar a través del correu electrònic a l’adreça oase@ajrubi.cat.