Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OAC posa en marxa el servei de cita prèvia Des d’aquest dilluns, els rubinencs i rubinenques que hagin de fer gestions en aquest equipament hauran de reservar hora a través de la web municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’OAC posa en marxa el servei de cita prèvia

Des d’aquest dilluns, els rubinencs i rubinenques que hagin de fer gestions en aquest equipament hauran de reservar hora a través de la web municipal

L'OAC només atendrà amb cita prèvia (Foto: Ajuntament).
L'OAC només atendrà amb cita prèvia (Foto: Ajuntament)

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del carrer de Narcís Menard ha posat en marxa el servei per demanar cita prèvia. D’aquesta manera, les persones físiques que hagin de fer alguna gestió en aquest espai hauran de fer la reserva de cita.
Per demanar hora, cal accedir en aquest enllaç . En aquest espai, cal seleccionar el tipus de tràmit a fer i escollir el dia i l’hora que més s’ajusta a les necessitats de la persona sol•licitant. En cas de necessitar fer més d’una gestió, és necessari demanar cita prèvia per a cada tràmit.
El dia i hora de la cita sol·licitada, us heu de dirigir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, situada al carrer Narcís Menard, 13-17, amb la documentació necessària per realitzar el tràmit corresponent.

En cas de no tenir accés a Internet, es pot reservar cita trucant al telèfon de l’Ajuntament 93 588 70 00.

Està previst que aquest sistema s’ampliï a la resta d’oficines municipals on es fa atenció al públic.