Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut La Serreta també serà centre Magnet El programa Magnet té com a objectiu crear aliances per a l’èxit educatiu i acompanya els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte en aliança amb una institució d’excel·lència https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Institut La Serreta també serà centre Magnet

El programa Magnet té com a objectiu crear aliances per a l’èxit educatiu i acompanya els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte en aliança amb una institució d’excel·lència

Imatge d’arxiu de La Serreta (foto. Ajuntament de Rubí – César Font).
Imatge d’arxiu de La Serreta (foto. Ajuntament de Rubí – César Font)

L'Institut La Serreta ha estat seleccionat per la Fundació Bofill i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per sumar-se al Programa Magnet a partir del curs vinent. Aquest programa té com a objectiu crear aliances per a l’èxit educatiu i acompanya els centres en el desenvolupament d’un projecte en aliança amb una institució d’excel·lència. Aquesta col·laboració permet que el centre desenvolupi un projecte educatiu innovador i de qualitat que es converteixi en un projecte de referència tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

A Rubí,  ja hi ha dues escoles, la Montessori i la Pau Casals, que formen part del programa Magnet. “Ara tenim l’oportunitat de fer créixer aquesta experiència en un centre de secundària i fer de Rubí una de les ciutats amb més magnetisme per la innovació i la qualitat de l’educació pública”, dit el regidor d’Eduació, Víctor García Correas, que ha felicitat l’institut.

La Serreta ha presentat una proposta de treball basada en la coeducació com a eix temàtic. La idea del projecte és treballar des dels àmbits de l’expressió artística, musical i física, ja que són àrees que permeten trobar talents en tot l’alumnat. A hores d’ara, el centre busca un partner potent per desenvolupar el projecte. “Pensem que és una gran oportunitat pel model d’escola pública inclusiva i de qualitat de Rubí i també per la comunitat educativa de La Serreta”, explica la directora del centre Laura Alegre Sanz.