Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Estiu Jove arrencarà al juliol amb múltiples propostes pensades per als nois i noies de la ciutat L’Ajuntament de Rubí ha tornat a programar diverses activitats durant els mesos de juliol i setembre adreçades a aquest col·lectiu https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019estiu-jove-arrencara-al-juliol-amb-multiples-propostes-pensades-per-als-nois-i-noies-de-la-ciutat/@@images/image/preview

L’Estiu Jove arrencarà al juliol amb múltiples propostes pensades per als nois i noies de la ciutat

L’Ajuntament de Rubí ha tornat a programar diverses activitats durant els mesos de juliol i setembre adreçades a aquest col·lectiu

El de 'breakdance' és un dels tallers que  l'Ajuntament ha programat en el marc de l'Estiu Jove (foto: Lídia Larrosa).
El de 'breakdance' és un dels tallers que l'Ajuntament ha programat en el marc de l'Estiu Jove (foto: Lídia Larrosa)

Aquest estiu, l’Ajuntament de Rubí ha tornat a idear una programació pensada específicament per als joves de la ciutat. Sota el títol Estiu Jove s’han organitzat diversos tallers, cursos i monogràfics, actuacions musicals i espais oberts dinamitzats pels propis nois i noies, entre d’altres. Es tracta de tot un seguit de propostes que es duran a terme els mesos de juliol i setembre a l’Espai Jove Torre Bassas.

Pel que fa als tallers, se n’han programat de temàtiques ben diverses. Hi haurà tallers musicals i de dansa: Toca la guitarra aquest estiu (els dilluns a les 18 h), Posa-li salsa a l’estiu (els dimarts a les 18 h), Breakdance (els divendres a les 18 h) i Viu un estiu ballant street dance (els dijous, a les 18 h el grup de nivell inicial i a les 19 h el grup de nivell avançat). També s’han organitzat els tallers Teatre d’estiu (els dimarts a les 18 h); el de Circ i acrobàcies (els dilluns a les 18 h), el de Grafiti (els dilluns a les 18 h), el de Gravació de videoclips (els dimecres a les 18 h), el de Perruqueria i estètica (els divendres a les 18 h) i el de Jocs d’estiu (els dimarts i dijous a les 18.30 h).

Aquest estiu també s’han plantejat diversos cursos i monogràfics. Al juliol es duran a terme els cursos de Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil i de Premonitor d’activitats d’educació en el lleure, així com els monogràfics Manipulació d’aliments i Fes la teva fofucha. Al setembre serà el torn del curs d’Autodefensa personal, impartit per la Policia Local de Rubí, i del monogràfic Fes el teu currículum vitae.

Durant els mesos de juliol i setembre s’han organitzat tot un seguit d’espais oberts, la majoria d’ells dinamitzats pels mateixos joves. Els dimecres a les 18 h es durà a terme l’Espai Break Dance, mentre que els dijous serà el torn de l’Espai Teatre, a partir de les 17 h. Paral·lelament, els tècnics de Joventut de l’Ajuntament també dinamitzaran l’Espai Deures d’estiu de dilluns a divendres a partir de les 17 h.

La música serà un altre dels plats forts de l’Estiu Jove. Durant el juliol, les tardes dels dimecres seran musicals (19 h). El 3 de juliol (18 h) s’ha programat l’activitat Fes el teu bolo a Torre Bassas, on els alumnes del monogràfic Dóna a conèixer el teu grup musical podran oferir un concert de dues hores per als espectadors que vulguin venir a gaudir de l’espectacle. El 4 de setembre, el rap agafarà el relleu amb l’activitat Batallas de gallos (17.30 h).

Banc dels Idiomes
Aquest estiu, l’equipament manté el Banc dels Idiomes, una iniciativa organitzada conjuntament amb l’Ateneu i la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Es tracta d’una proposta que pretén propiciar punts lingüístics de trobada entre persones interessades a conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües. Per a més informació, cal adreçar-se a algun d’aquests tres equipaments municipals.