Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas presenta l’exposició fotogràfica “A través de la niebla” L’equipament juvenil també ha previst per als propers dies diverses activitats relacionades amb la cultura urbana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas presenta l’exposició fotogràfica “A través de la niebla”

L’equipament juvenil també ha previst per als propers dies diverses activitats relacionades amb la cultura urbana

Detall d’una de les fotografies de Dismal Mist que es podran veure a l’exposició.
Detall d’una de les fotografies de Dismal Mist que es podran veure a l’exposició

L’Espai Jove Torre Bassas inaugurarà aquest divendres a les 19 h la primera exposició fotogràfica de l’artista rubinenca Sara G. Amo (Dismal Mist). Sota el títol A través de la niebla, l’autora construeix una metàfora del seus inicis com a artista, dominats per la incertesa i els dubtes. La mostra es podrà veure a l’equipament juvenil fins al 17 de març.

D’altra banda, l’Espai Jove Torre Bassas ha programat per a la setmana vinent diverses activitats relacionades amb la cultura urbana. El dijous 25 de febrer, a les 18 h, tindrà lloc un taller de reparació i manteniment d’skates impartit per membres de l’entitat local Skateboarding Rubí. Per assistir-hi, cal emplenar el formulari d'inscripció disponible al web de Rubí Jove i lliurar-lo a l'equipament. L’endemà, a partir de les 17.30 h, se celebrarà l’activitat Hip Hop Adictos, que inclourà la presentació del nou treball discogràfic de Zein & Ferran Ruiz, amb la participació dels MC Argen, Jory, Thug Breif, Seghi Chill i Krazy, i les ja clàssiques batalles de galls ─competicions de freestyle rap─.  

Gran èxit dels tallers
Els tallers programats a l’Espai Jove Torre Bassas durant aquest trimestre han gaudit d’una gran acceptació entre els joves rubinencs, que en alguns casos han exhaurit totes les places disponibles. L’oferta d’activitats incloïa tallers de dansa ─balls llatins, street dance, dansa contemporània─, artístics ─grafit, il·lustració i còmic, i fotografia digital─, de música ─guitarra─, de teatre i de tècniques d’estudi. També s’han organitzat diversos monogràfics de nines fofuchas, de maquillatge i caracterització de Carnestoltes, el ja mencionat de reparació i manteniment d’skates i un curs de manipulació d’aliments.