Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix orientació sobre les beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris Els joves interessats a accedir a aquestes prestacions poden demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic a partir del 28 d’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix orientació sobre les beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris

Els joves interessats a accedir a aquestes prestacions poden demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic a partir del 28 d’agost

L’espai d’orientació està situat a la Torre Bassas.
L’espai d’orientació està situat a la Torre Bassas

L’alumnat interessat a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris tornarà a comptar amb un espai d’orientació i acompanyament situat a l’Espai Jove Torre Bassas. Per utilitzar aquest servei, cal demanar cita prèvia a partir del proper dilluns 28 d’agost enviant un correu electrònic a o bé trucant al telèfon 93 699 16 63. L’espai estarà operatiu de dilluns a dimecres de 17 a 20.30 h i els dijous d’11 a 13.30 h.

Aquest és el segon cop que es posa en marxa aquest espai d’orientació adreçat a l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris. A través d’aquest servei, l’Ajuntament ofereix als joves informació sobre els recursos existents per a cadascun d’aquests estudis i els períodes de convocatòria de les beques i ajuts, així com ajuda per a la realització dels tràmits i el seguiment del seu estat, entre d’altres. L’objectiu final és que l’alumnat de Rubí disposi d’eines que li permetin salvar possibles impediments econòmics per continuar els seus estudis després de l’etapa obligatòria.

Els joves que acudeixin a la Torre Bassas podran rebre informació, entre d’altres, sobre les beques i ajuts a atorga el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD). La convocatòria per sol·licitar aquestes prestacions ja està oberta.