Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix noves propostes culturals i d’oci durant els propers mesos Entre els mesos d’octubre i desembre, a l’equipament juvenil s’hi realitzaran diversos tallers, entre d’altres activitats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix noves propostes culturals i d’oci durant els propers mesos

Entre els mesos d’octubre i desembre, a l’equipament juvenil s’hi realitzaran diversos tallers, entre d’altres activitats

L’Espai Break dance és una de les activitats clàssiques que s’ofereixen a l’Espai Jove Torre Bassas.
L’Espai Break dance és una de les activitats clàssiques que s’ofereixen a l’Espai Jove Torre Bassas

L’Ajuntament de Rubí ha programat múltiples activitats a l’Espai Jove Torre Bassas durant el darrer trimestre de l’any. Entre els mesos d’octubre i desembre es duran a terme diverses propostes culturals i d’oci adreçades al col·lectiu de joves de la ciutat, totes elles gratuïtes.

Els tallers, cadascun dels quals compta amb un monitor de referència, centren bona part de la programació de l’Espai Jove Torre Bassas. Per a participar-hi cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

El taller de Guitarra es durà a terme els dilluns (de 18.30 h a 19.30 h); el d’Il·lustració i còmic es realitzarà els dimarts (de 18 h a 20 h); el taller de Teatre, que es divideix en dos grups, s’ha programat els dimarts (de 17.30 h a 19 h) i els divendres (de 17.30 h a 18.30 h); i el d’Street dance, que també compta amb dos grups, es farà els divendres (de 18 h a 19 h i de 19 h a 20 h).

Paral·lelament, també s’han organitzat diverses activitats esportives de participació lliure: els dilluns s’han programat tornejos de PlayStation, dimarts es duran a terme tallers teòrics de futbol i divendres, tornejos de ping-pong, tots ells de 18 h a 20 h.

Cada dijous (de 18 h a 20 h), l’Espai Jove Torre Bassas també ofereix als joves les Tardes musicals, unes sessions dedicades a la cultura musical que aborden més d’una vintena d’estils, com ara el jazz, el rock, el funk, la música electrònica, el house, el tecno, el rap, l'ska, el pop o el heavy metal. En el marc d’aquesta activitat, s’explica els inicis d’aquests estils i es repassen alguns dels seus compositors i intèrprets més coneguts.

L’equipament juvenil també ofereix diversos espais fixes: l’Espai Deures (de dilluns a divendres, de 17 h a 18 h), l’Espai Anglès (els dimarts, de 17 h a 18 h), l’Espai Break dance (els dimecres, de 18 h a 20 h) i l’Espai Teatre (els dijous, amb horaris a determinar). Es tracta d’espais setmanals d’ús lliure que no requereixen inscripció prèvia. Només cal adreçar-se al personal de la Torre Bassas i afegir-se al grup.

Campanyes i festes
El 30 d’octubre, els usuaris de la Torre Bassas podran celebrar Halloween amb diverses sorpreses terrorífiques i un concert de grups musicals integrats per joves de la ciutat.

L’equipament també organitzarà la Setmana de la Dona entre el 23 i el 27 de novembre, coincidint amb la celebració del Dia mundial contra la violència de gènere.

Oferta permanent
Aquest trimestre, l’equipament manté els projectes Parelles TIC i Aprenem ─que vol donar continuïtat al Banc dels Idiomes─, en col·laboració amb l’Ateneu Municipal i la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Parelles TIC és una proposta d’aprenentatge de les noves tecnologies adreçada a persones adultes. Les sessions formatives van a càrrec de joves estudiants, que fan de professors d’informàtica ─compartint els seus coneixements i competències─ a persones adultes que no volen quedar-se enrere en aquesta societat tan canviant.

Aprenem és una iniciativa comunitària que té per objectiu facilitar l’aprenentatge de les llengües a través de l’intercanvi lingüístic. En aquestes sessions s’aplica una metodologia basada en grups reduïts, en què els participants aprenen i ensenyen llengües a través de dinàmiques de lectura i conversa.