Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas informa sobre les beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris Els joves interessats a accedir a aquestes prestacions ja poden demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas informa sobre les beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris

Els joves interessats a accedir a aquestes prestacions ja poden demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic

Cartell promocional del nou servei.
Cartell promocional del nou servei

Els alumnes interessats a informar-se sobre les beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris ja poden demanar cita prèvia a l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat dels estudis, situat a l’Espai Jove Torre Bassas. Tot i que l’equipament juvenil no obrirà al públic fins al proper dilluns 5 de setembre, ja és possible reservar hora enviant un correu electrònic a bequesestudiants@ajrubi.cat o bé trucant al 93 699 16 63.

Gràcies a aquest nou servei, l’alumnat que cursi ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris, podrà informar-se dels recursos existents per a cadascun d’aquests estudis i dels períodes de convocatòria de les beques i ajuts, així com rebre ajuda per a la realització dels tràmits i el seguiment del seu estat, entre d’altres. L’objectiu és dotar els estudiants de Rubí d’eines que els permetin salvar els impediments econòmics que poden aparèixer a l'hora de continuar estudiant després de l’etapa obligatòria.

L’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat dels estudis s’ha fet realitat en el pressupost municipal d’aquest 2016 fruit de la negociació entre l’equip de govern del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i la formació Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s).

Convocatòria oberta
Els estudiants que acudeixin a l’Espai Jove Torre Bassas podran rebre informació, entre d’altres, sobre les beques i ajuts que atorga el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports. La convocatòria per sol·licitar aquestes prestacions ja està oberta.

L’apartat del web municipal dedicat a l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat dels estudis detalla tota la varietat d’informació que hi podran trobar els joves rubinencs.