Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas i Escena 13 presenten al Casal Popular l’obra de teatre 'Podría salir bien' El muntatge, dirigit per Ignasi Muñoz, està format per petits espectacles de diversos gèneres i estils https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019espai-jove-torre-bassas-i-escena-13-presenten-al-casal-popular-l2019obra-de-teatre-podria-salir-bien/@@images/image/preview

L’Espai Jove Torre Bassas i Escena 13 presenten al Casal Popular l’obra de teatre 'Podría salir bien'

El muntatge, dirigit per Ignasi Muñoz, està format per petits espectacles de diversos gèneres i estils
L'espectacle es representarà al Casal Popular els dies 21 i 22 de febrer.
L'espectacle es representarà al Casal Popular els dies 21 i 22 de febrer

El grup teatral Escena 13, amb el suport de l’Espai Jove Torre Bassas i la col·laboració de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat, representarà el muntatge Podría salir bien al Casal Popular de Rubí el dissabte 21 de febrer (20 h) i el diumenge 22 de febrer (18 h). Es tracta d’un show format per petites obres de diferents gèneres i estils, que l’entitat teatral presenta amb un to irònic i imaginatiu.

L’espectacle, totalment gratuït, inclou fins a sis històries. Segrest és la primera d’elles. Ignasi Muñoz, el director de l’obra, apareix lligat sobre l’escenari mentre el públic entra a la sala i s’asseu. Ha estat segrestat per intentar crear cultura. Es tracta d’una original forma de presentar el show, a través d’un exercici metateatral que parla del propi espectacle, sense caure en el típic discurs de benvinguda.

A Doble, dos nois es desperten al mateix llit i tots dos afirmen que tant el llit com l’habitació i la casa els pertany. I tots dos tenen arguments per demostar-ho. Aleshores, qui és l’intrús?

Quilòmetres és una altra de les històries que integren aquest muntatge. Una parella intenta mantenir la seva relació a molts quilòmetres de distància. Dos ordinadors encesos il·luminen dos cossos que semblen apagar-se.

A Improvisació, el públic decideix el lloc i els personatges, mentre que Escena 13 tria l’instant. I, així, es representa una història, que no estarà exempta de sorpreses.

En plena adolescència, una noia considera que seria millor veure’s reflexada en bassals en comptes de fer-ho en miralls. No li agrada el que veu als reflexes, però alguna cosa li impedeix deixar de mirar-los. Aquest és el punt de partida de Reflexes, una història amb tres miralls, quatre opinions i una única veritat.

Per últim, Escena 13 presenta Final feliç, una història que parla dels valents prínceps i les noies boniques de les històries de Disney. Però, a l’acabar-se els contes, què fan aquestes personatges?

Podría salir bien és un muntatge recomanat per a majors de 12 anys.