Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas enceta la tardor adaptant la seva programació a les mesures de prevenció de la Covid-19 Caldrà inscripció prèvia per a tots els tallers i activitats que es podrà fer de manera telemàtica fins al 7 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas enceta la tardor adaptant la seva programació a les mesures de prevenció de la Covid-19

Caldrà inscripció prèvia per a tots els tallers i activitats que es podrà fer de manera telemàtica fins al 7 d’octubre

Detall de la imatge de la programació d’aquesta tardor (foto: Ajuntament de Rubí).
Detall de la imatge de la programació d’aquesta tardor (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquesta tardor, l’Espai Jove Torre Bassas reprèn les propostes formatives, d’oci i assessorament dirigides a les persones joves de la ciutat d’entre 12 i 29 anys. La programació d’activitats de tardor, que es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i desembre, està subjecta a l’evolució de la situació epidemiològica de la COVID-19. El Servei de Joventut prendrà les mesures de prevenció que calguin per garantir la seguretat tant de les persones joves que hi participin com de les professionals que les duguin a terme. Per aquest motiu, l’assistència a qualsevol activitat requerirà reserva prèvia de plaça. Les persones que s’inscriguin als cursos, tallers o activitats que es proposen per aquesta tardor hauran de portar una declaració autoresponsable signada. En el cas de menors d’edat, l’haurà de signar el pare, la mare o el tutor o tutora.

A més de generalitzar la cita prèvia i promoure l’ús de les mascaretes i la higiene de mans, algunes de les tradicionals propostes del Servei de Joventut ofereixen opcions no presencials. És el cas de les assessories especialitzades en temes de formació, treball, habitatge, oci i salut que es podran dur a terme telefònicament, per correu electrònic,  per videotrucada o presencialment. La reserva d’hora per a les assessories especialitzades, cal fer-la a través de rubijove@rubijove.cat, enviant un missatge de WhatsApp o trucant al mòbil de Rubí Jove (630 766 379). El consultori sexual i de parella (el primer i el tercer dimarts de cada mes) oferirà en línia les dues primeres sessions: els dimarts 6 i 20 d’octubre.

L’oferta formativa d’aquesta tardor inclou un curs de monitor/a d’activitats de dinamitzador/a en l’àmbit poliesportiu (del 13 d’octubre al 24 de desembre, dimarts i dijous de 17 a 20 h, i a partir del 28 de desembre i fins al 3 de gener, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, amb l’excepció dels dies festius) i un curs d’assistència sanitària immediata (dilluns i dimecres, del 19 d’octubre al 2 de desembre). Les inscripcions als cursos s’han de fer telemàticament a la web de rubijove.cat fins al 7 d’octubre.

Pel que fa als tallers, els i les joves poden assistir a les sessions English “pitinglish” (dilluns, del 19 d’octubre al 21 de desembre), Il·lustració i còmic (dimarts, del 20 d’octubre al 22 de desembre), futbol freestyle (dimarts, del 20 d’octubre al 22 de desembre), teatre (dimecres, del 21 d’octubre al 23 de desembre), K-pop (dimecres, del 21 d’octubre al 23 de desembre), Skate (dimarts, del 13 d’octubre al 22 de desembre) y Twerk (divendres, del 16 d’octubre al 18 de desembre).

Totes les activitats són gratuïtes. Podeu consultar el calendari complet al web de Rubí Jove.

Fitxers relacionats