Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Torre Bassas celebrarà el seu 20è aniversari amb tota una jornada d’activitats El proper dissabte 30 de març, entre les 12 i les 23 h, l’equipament juvenil acollirà diferents propostes lúdiques obertes a la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Jove Torre Bassas celebrarà el seu 20è aniversari amb tota una jornada d’activitats

El proper dissabte 30 de març, entre les 12 i les 23 h, l’equipament juvenil acollirà diferents propostes lúdiques obertes a la ciutadania

Detall del cartell del 20è aniversari de l’Espai Jove Torre Bassas.
Detall del cartell del 20è aniversari de l’Espai Jove Torre Bassas

L’Espai Jove Torre Bassas celebrarà el seu 20è aniversari el proper dissabte 30 de març amb un complet programa d’activitats obertes a tota la ciutadania però especialment a aquelles persones que en algun moment han estat usuàries de l’equipament juvenil. Les diferents propostes tindran lloc entre les 12 i les 23 h i estaran protagonitzades per col·lectius i artistes vinculats a la Torre Bassas.

Des de primera hora, els grafiters Idok, Leyn, Megui Art, Rosa Roseyó, Areskie, Urih i Kets treballaran en l’elaboració d’un nou mural a les parets que envolten l’equipament. El gruix de la activitats, però, se succeiran a partir de les 12 h, començant per les exhibicions dels tallers de K-Pop i street dance, i dels col·lectius On Stage i Twilight. Durant el matí, també es podrà gaudir de jocs tradicionals coreans i d’una màquina de ballar gràcies a l’entitat Otaku Rubí, així com de les actuacions dels DJ de La SoniK (13 i 16.30 h).

A la tarda hi haurà videojocs a càrrec del Consejo de Gamers de la Torre Bassas, un photocall del col·lectiu artístic SiART, una xocolatada (17 h) i la instal·lació interactiva sonora i visual OktaEdra (19-21 h). Aquestes propostes es compaginaran, a partir de les 17 h i fins ben entrada la nit, amb les actuacions musicals de Rock’e’Fort, Radio Vintage Club, La Gossa d’Era, StringCordz, Sr. Chen i Rude Lerdo.

A banda de totes aquestes activitats, durant la jornada es convocarà una trobada de les diferents promocions dels cursos de monitors/es i música.

L’Espai Jove Torre Bassas està ubicat en un edifici modernista construït pel matrimoni Llopis als anys 20 del segle passat. L’equipament juvenil s’adreça a una població de 12 a 30 anys, que hi pot trobar sales i espais per fer-hi activitats diverses, cursos i tallers, espais de trobada, serveis d’assessoria sobre temes de gran interès per al jovent, xerrades i activitats lúdiques.