Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Expositiu Antiga Estació mostra l’obra pictòrica del rubinenc Miguel Aguilera L’exposició d’aquest pintor autodidacta es podrà visitar a la sala municipal fins al 23 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Expositiu Antiga Estació mostra l’obra pictòrica del rubinenc Miguel Aguilera

L’exposició d’aquest pintor autodidacta es podrà visitar a la sala municipal fins al 23 de febrer

Miguel Aguilera, acompanyat del regidor de Cultura, durant la inauguració de la mostra (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Miguel Aguilera, acompanyat del regidor de Cultura, durant la inauguració de la mostra (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’Espai Expositiu Antiga Estació acull fins al 23 de febrer més d’una trentena de pintures de l’artista rubinenc Miguel Aguilera. La mostra es va inaugurar divendres amb la presència de l’artista, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, el director del Museu Municipal Castell (MMUC), Joan Gallisà, i el director d’edRa, Pep Borràs.

Miguel Aguilera, de 67 anys, és un pintor autodidacta que, fins fa poc, compaginava la feina de mecànic industrial amb la seva afició per l’art. Un cop jubilat, el rubinenc es va inscriure a l’Escola d’art i Disseny, edRa, per perfeccionar la seva tècnica de dibuix,  pintura i escultura. Les seves obres aborden diverses temàtiques però hi abunden el paisatge rural, els bodegons i les figures.

Per al regidor de Cultura, és una satisfacció poder posar l’Antiga Estació al servei dels artistes locals: “En el cas del Miguel Aguilera, estem parlant d’un pintor autodidacta que, durant tota la seva vida, ha hagut de compatibilitzar la seva feina amb una gran passió per la pintura a l’oli. Ens fa especial il·lusió brindar-li l’oportunitat de mostrar la seva obra a tots els rubinencs i rubinenques”.

L’exposició Miguel Aguilera. Obra pictòrica està formada per una trentena de pintures a l’oli sobre fusta i tela, a més de dos dibuixos a llapis i un pastel. La mostra, que enceta la programació dels espais expositius municipals d’aquest 2019, es pot visitar gratuïtament fins al 23 de febrer.