Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Expositiu Antiga Estació mostra els retrats de l’artista rubinenc Pepe Farrés L’exposició s’ha inaugurat aquest dijous amb la presència de l’autor i del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai Expositiu Antiga Estació mostra els retrats de l’artista rubinenc Pepe Farrés

L’exposició s’ha inaugurat aquest dijous amb la presència de l’autor i del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez

Pepe Farrés i Moisés Rodríguez (foto: Localpres).
Pepe Farrés i Moisés Rodríguez (foto: Localpres)

L’Espai Expositiu Antiga Estació acull fins al 5 de novembre la mostra Portraits. Dibuixos de Pepe Farrés, que reuneix 23 retrats figuratius de l’artista rubinenc realitzats a carbó, pastel i aquarel·la. L’exposició s’ha inaugurat aquest dijous amb l’assistència de l’autor i del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

Farrés és un artista autodidacta que, després de cultivar principalment els paisatges a aquarel·la, el 2012 va introduir-se al món del retrat. Aquest nou camí artístic el va portar a assistir a l’Escola d’Art i Disseny edRa, on va tenir ocasió de perfeccionar la seva tècnica de dibuix al natural. Portraits és la seva primera exposició individual dins el projecte del Museu Municipal Castell (MMUC), tot i que abans ja havia presentat la seva obra a edRa i a diverses mostres col·lectives.

Els dibuixos exposats a l’Antiga Estació són una selecció de treballs anteriors i d’altres de nova producció que reflecteixen una concepció emocional del retrat, tal com ha volgut reconèixer el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez: “Aquest és un projecte nascut enmig de converses disteses, escoltant bona música. Això es percep als dibuixos de Farrés, tant pel que fa als personatges escollits com al seu tractament, en què s’intueix una mirada carregada de sensibilitat”. 

La inauguració de la mostra Portraits. Dibuixos de Pepe Farrés ha coincidit amb la reobertura de l’Antiga Estació com a equipament exclusiu per a exposicions, després que l’Ajuntament hagi decidit reubicar els diferents serveis del Punt d’Informació en altres espais de la ciutat. D’aquesta manera, la sala ha recuperat superfície per a l’ús expositiu.