Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Expositiu Antiga Estació mostra el potencial artístic de l’aerografia Aquest dijous, s’ha inaugurat una exposició amb 24 retrats realitzats per professors i alumnes de l’escola Action Art Europe https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Espai Expositiu Antiga Estació mostra el potencial artístic de l’aerografia

Aquest dijous, s’ha inaugurat una exposició amb 24 retrats realitzats per professors i alumnes de l’escola Action Art Europe

La mostra ha estat inaugurada pel regidor de Cultura, Moisés Rodríguez (foto: Localpres).
La mostra ha estat inaugurada pel regidor de Cultura, Moisés Rodríguez (foto: Localpres)

L’Espai Expositiu Antiga Estació acull fins al 21 de maig la mostra Aerografia, que reuneix 24 retrats realitzats amb aquesta tècnica pels professors i alumnes de l’escola Action Art Europe. La inauguració de l’exposició ha comptat aquest dijous amb l’assistència del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, la directora administrativa de l’escola Action Art Europe, Silvia Obregón, i els sis artistes participants, entre els quals figuren els rubinencs Susana Casas i Francisco Salinas.

L’aerografia és una tècnica d’il·lustració que permet uns efectes molt realistes mitjançant l’aplicació de pigments diluïts amb un aerògraf. Es tracta d’una disciplina amb més de 120 d’implantació en el món de la publicitat i l’art, però no gaire habitual a les sales d’exposicions.

A la inauguració de la mostra, el regidor de Cultura ha destacat que l’“aerografia és una tècnica encara poc coneguda i, moltes vegades, també poc reconeguda”, la qual cosa fa més rellevant el paper docent de l’Escola d’Aerografia Action Art Europe. Rodríguez ha elogiat la qualitat de les obres que conformen la mostra i, especialment, el gran realisme que han aconseguit els seus autors: “És un plaer poder donar una oportunitat a aquests nous artistes. L’Espai Expositiu Antiga Estació no deixa de ser un lloc per difondre, entre d’altres, l’obra de nous valors artístics”.

La mostra Aerografia es podrà visitar gratuïtament fins al 21 de maig de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h, i els dissabtes de 10 a 13.30 h.

Imatges relacionades

Exposició "Aerografia" (foto: Localpres)
Exposició "Aerografia" (foto: Localpres)
Exposició "Aerografia" (foto: Localpres)
Exposició "Aerografia" (foto: Localpres)
Exposició "Aerografia" (foto: Localpres)
Exposició "Aerografia" (foto: Localpres)