Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai d’orientació i recerca de beques amplia horari per atendre la demanda de l’alumnat El servei atén en hores convingudes per donar resposta a l’augment de la demanda els últims dies del termini per sol·licitar ajuts https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Espai d’orientació i recerca de beques amplia horari per atendre la demanda de l’alumnat

El servei atén en hores convingudes per donar resposta a l’augment de la demanda els últims dies del termini per sol·licitar ajuts

L’Espai d’orientació i recerca de beques és a l’edifici de la Torre Bassas.
L’Espai d’orientació i recerca de beques és a l’edifici de la Torre Bassas

El proper dilluns 3 d’octubre finalitza el termini per optar a les ajudes del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per a estudis no universitaris. En el cas dels estudis de grau, l’últim dia per a formalitzar el tràmit és el 17 d’octubre. Aquests darrers dies per a optar a les ajudes ha fet créixer les consultes a l’Espai d'orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat dels estudis ubicat a la Torre Bassas. Per poder atendre les consultes de l’alumnat, l’Espai amplia el seu horari habitual en cites concertades prèviament. Les persones interessades poden reservar hora enviant un correu electrònic a o bé trucant al 93 699 16 63.

A través d’aquest servei, l’alumnat que cursi ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris, podrà informar-se dels recursos existents per a cadascun d’aquests estudis i dels períodes de convocatòria de les beques i ajuts, així com rebre ajuda per a la realització dels tràmits, entre d’altres. L’objectiu és dotar els estudiants de Rubí d’eines que els permetin salvar els impediments econòmics que poden aparèixer a l'hora de continuar estudiant després de l’etapa obligatòria.

L’Espai va obrir dilluns 5 de setembre i des de llavors ha tramitat 32 beques i ha atès 18 consultes més. L’horari habitual del servei és dimarts i dimecres de 17 a 21 h i dijous de 10 a 14 h.

L’apartat del web municipal dedicat a l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per la continuïtat dels estudis detalla tota la varietat d’informació que hi podran trobar els joves rubinencs.