Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Rivo Rubeo inaugura el mural que commemora el 10è aniversari del centre L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, qui ha elogiat el projecte inclusiu de l’escola https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Rivo Rubeo inaugura el mural que commemora el 10è aniversari del centre

L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, qui ha elogiat el projecte inclusiu de l’escola

Moment de la descoberta d’un codi QR situat al mural (foto: Localpres).
Moment de la descoberta d’un codi QR situat al mural (foto: Localpres)

L’Escola Rivo Rubeo ha inaugurat aquest divendres el mural 10 anys, 10 idees, 10 herois i heroïnes, que commemora la primera dècada d’aquest centre educatiu. L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, i del regidor d’Espai Públic i Esports, Juan López. 

Una nodrida representació de la comunitat educativa de l’Escola Rivo Rubeo s’ha donat cita al pati del centre per participar de la trobada. Després d’unes paraules de la directora, Lola Miró, s’ha procedit a la inauguració simbòlica del mural mitjançant la descoberta d’un codi QR situat dins la pintura. L'acte s'ha completat amb l'actuació del músic rubinenc Sergi Estella.

Les figures que decoren l’Escola Rivo Rubeo estan en sintonia amb el nou projecte pedagògic del centre, que identifica l’alumnat com a superherois i superheroïnes, i que es resumeix en idees com el desenvolupament integral, la perspectiva inclusiva, l’acollida, la sostenibilitat i la innovació educativa, entre d’altres. Per a a la regidora Marta García, “amb aquesta i altres iniciatives que ha impulsat l’escola, es commemoren deu anys d’un projecte valent i inclusiu, que se centra a donar les màximes oportunitats a tots els nens i nenes”.

El programa d'activitats organitzat per l'Escola Rivo Rubeo amb motiu del seu 10è aniversari ha rebut el suport de l'Ajuntament.