Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música programa set concerts dins el 20è Cicle de Música de Cambra Els recitals, gratuïts i oberts a tota la població, s’iniciaran el dijous 23 d’abril a l’Auditori del Castell https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019escola-municipal-de-musica-programa-set-concerts-dins-el-20e-cicle-de-musica-de-cambra/@@images/image/preview

L’Escola Municipal de Música programa set concerts dins el 20è Cicle de Música de Cambra

Els recitals, gratuïts i oberts a tota la població, s’iniciaran el dijous 23 d’abril a l’Auditori del Castell

Un dels concerts del 2014 (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés).
Un dels concerts del 2014 (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés inaugurarà el proper dijous 23 d’abril el 20è Cicle de Música de Cambra, obert a tota la població. Els concerts, que tindran lloc majoritàriament a l’Auditori del Castell, volen contribuir a la tasca de promoció i foment de l’activitat musical que realitza l’escola, i fer visible el treball que realitzen els seus alumnes i professors al llarg del curs.

El cicle s’iniciarà el dia de Sant Jordi amb un recital de l’Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell i de l’Aula de Violí de l’escola. El 7 de maig, el Duo Gossman Them oferirà un concert de violí i guitarra. El 14 de maig, hi haurà una actuació de cant coral a càrrec del Cor de Cambra ESMUC, format pels alumnes d’aquesta escola. El següent recital serà el 21 de maig i estarà protagonitzat pel grup de jazz Indigo. El 28 de maig, Dones de cor, sota la direcció de l’exprofessor de l’Escola Municipal de Música Quim Sabater, oferiran un repertori de jazz, blues, bossa nova i pop, acompanyades al piano per Raquel Portales.

El cicle es tancarà els dies 5 i 7 de juny amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica i Coral Escènica de l’Escola Municipal de Música, que interpretarà l’òpera de W. A. Mozart Bastian i Bastiana. Aquesta obra va ser composta pel cèlebre músic vienès quan només tenia 12 anys.

Tots els concerts són gratuïts i tindran lloc a l’Auditori del Castell a excepció de l’actuació de Dones de cor, que es farà a l’Auditori Alicia Larrocha de l’escola, i dels recitals de cloenda, que tindran lloc al Teatre Municipal La Sala. Les actuacions es faran a les 20.30 h tret del darrer concert de La Sala, que se celebrarà a les 18 h.