Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música Pere Burés treu la música al carrer per celebrar el 21 de juny La ciutadania podrà tocar diversos instruments al carrer coincidint amb el Dia Europeu de la Música https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música Pere Burés treu la música al carrer per celebrar el 21 de juny

La ciutadania podrà tocar diversos instruments al carrer coincidint amb el Dia Europeu de la Música

Imatge d’arxiu del 21 de juny de 2016  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Imatge d’arxiu del 21 de juny de 2016 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí celebrarà demà 21 de juny el Dia Europeu de la Música amb una sèrie d’activitats pel carrer organitzades per l’Escola Municipal de Música Pere Burés. El consort de Vent i Música de cambra del centre actuarà a les 17.30 h al vestíbul de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A partir de les 18 h, tothom qui ho vulgui podrà tocar un piano de cua situat a la Pl. Pere Esmendia. La fundació del Concurs Maria Canals de Barcelona portarà l’instrument a Rubí. A partir de les 18 h, també hi haurà actuacions d’alguns grups de música de cambra de l’escola.

La commemoració es clourà a les 19 h amb  actuacions a la Pl. Doctor Guardiet. Alumnat de l’escola i formacions de diverses entitats oferiran un concert obert a la ciutadania. Hi participarà el Cor Jove, Diversmusic, el Quartet de guitarres, Combo, i el grup de Saxo del centre. L’entitats convidades són l’Obrador Coral de Rubí, el Cor Casal d’avis i l’Asociación Rociera Andaluza de Rubí.

Objectius de Desenvolupament sostenible