Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música Pere Burés recupera el tradicional concert presencial de Santa Cecília El professorat del centre proposa un espectacle presencial obert a tothom i un concert en línia per a nens i nenes d’educació infantil amb motiu de la patrona dels músics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música Pere Burés recupera el tradicional concert presencial de Santa Cecília

El professorat del centre proposa un espectacle presencial obert a tothom i un concert en línia per a nens i nenes d’educació infantil amb motiu de la patrona dels músics

El 2020 la celebració de Santa Cecília es va desenvolupar íntegrament en línia   (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
El 2020 la celebració de Santa Cecília es va desenvolupar íntegrament en línia (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés prepara dos espectacles amb motiu de Santa Cecília, la patrona dels músics.

Divendres 19 de novembre, el centre recupera el concert presencial amb motiu de Santa Cecília: el professorat de l’escola municipal oferirà l’espectacle Els músics de Bremen amb viola, violoncel, trompeta, piano i veu en tres sessions d’aforament limitat (17:30 h, 18:30 h i 19:30 h). L’espectacle està obert a tota la ciutadania, però cal recollir les invitacions gratuïtes a la consergeria de l’edifici de l’Escardívol abans del dia 17 de novembre, en horari de tarda.

El segon espectacle es dirigeix exclusivament a l’alumnat d’educació infantil de la ciutat, de 0 a 5 anys. La Pere Burés promou la transmissió de l’obra La petxina Tina interpretada íntegrament pel professorat de l’Escola de Música amb guitarra, clarinet, baix elèctric, percussió i veu. La proposta inclou la música en directe,  titelles i altres sorpreses. L’espectacle es podrà seguir a través del canal de You Tube de l’Ajuntament de Rubí dilluns 22 de novembre a les 11 h.

El projecte pedagògic de l’escola municipal de música recull la idea que la cultura i l’exercici de la música són eines per desenvolupar valors com l’empatia, el pensament crític i la col·laboració entre persones. Les propostes per celebrar Santa Cecília responen a aquest ideari.

Dilluns, concert

Coincidint amb Santa Cecília, el 22 de novembre l’escola posa en marxa un cicle de l’Orquestra de Cambra sota el títol Dilluns, Concert. A través d’aquesta proposta, l’alumnat i el professorat de l’Orquestra de Cambra interpretarà públicament obres de diverses èpoques.

La programació consta de 5 concerts que s’oferiran a l’auditori Alícia Larrocha de l’escola: Els afers del barroc (22 de novembre), Valsos (20 de desembre), Glòria, d’Antonio Vivaldi (21 i 28 de març) i Concert de Primavera (23 de maig).

Per qüestions d’aforament, les invitacions gratuïtes s’han de recollir des d’una setmana abans de cada concert a la consergeria del centre.