Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola municipal de música Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït La proposta s’adreça a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’escola municipal de música Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït

La proposta s’adreça a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys

L’escola municipal de música Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït.

El professorat de l’escola municipal de música Pere Burés ofereix tallers d’instrument de mitja hora a preu molt reduït entre abril i juny. La proposta s’adreça a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del violí, la viola, el violoncel, el trombó, el saxòfon, la flauta travessera o la bateria.

L’oferta de classes començarà el 15 d’abril i acabarà el 15 de juny. Durant aquests dos mesos, les persones interessades rebran formació individual per l’instrument que hagin triat a través d’una sessió de 30 minuts cada setmana. L’horari es concretarà en cada cas amb el o la docent assignant.

El taller costarà només 20,05 euros mensuals, menys de la meitat del preu habitual. La promoció s’aplica només per a noves inscripcions amb la voluntat d’animar les persones que tenen la inquietud de tocar un instrument a iniciar-s’hi. L’alumnat de l’escola municipal de música que vulgui beneficiar-se de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que estudia actualment. En cas de no tenir un instrument propi, l’escola ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els dos mesos que dura la proposta. Un cop passat el 15 de juny es tramitarà automàticament la baixa del centre i la inscripció als tallers no garanteix la plaça al centre per al curs 2021-2022.

Les persones interessades han de tramitar la sol·licitud en aquest enllaç. Les places són limitades.