Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música Pere Burés i ASAV col·laboren en l’organització d’un concert solidari Es demana a les persones que assisteixin a l’actuació el proper dilluns que aportin aliments i productes d’higiene per a les persones en situació de vulnerabilitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música Pere Burés i ASAV col·laboren en l’organització d’un concert solidari

Es demana a les persones que assisteixin a l’actuació el proper dilluns que aportin aliments i productes d’higiene per a les persones en situació de vulnerabilitat

Representants de l’Escola de Música i d’ASAV han presentat el concert solidari davant dels mitjans de comunicació locals.
Representants de l’Escola de Música i d’ASAV han presentat el concert solidari davant dels mitjans de comunicació locals

L’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés col·labora amb ASAV en l’organització d’un concert solidari que tindrà lloc el proper dilluns, 29 de maig, a l’auditori de l’escola. En el marc d’aquesta actuació, que anirà a càrrec de la Kirby Band, els organitzadors fan una crida a la ciutadania perquè aporti aliments i productes d’higiene per a les persones en situació de vulnerabilitat que atén l’entitat.

L’objectiu del concert solidari és recaptar aquest tipus de productes de primera necessitat per a destinar-los a aquelles famílies que més ho necessiten. Setmanalment, ASAV atén a més de 150 persones, a qui lliura aliments i productes d’higiene. Cristina Almirall, responsable de RSC de l’entitat, ha assegurat: “Estem absolutament necessitats en aquest sentit”.  

El passat 17 de maig, la Kirby Band ja va oferir un preconcert solidari conjuntament amb ASAV a l’Escola 25 de Setembre, en el marc del qual es van recollir 40 kg d’aliments i productes d’higiene. “Estem contents, satisfets i molt agraïts” d’aquesta col·laboració amb l’Escola de Música.

La directora del centre d’educació musical, Susana Fernández, ha explicat que estan molt contents de col·laborar en aquesta iniciativa: “Creiem que la música és una bona eina per poder aglutinar la gent [...]. És un bon moment per la ciutat per trobar-se i solidaritzar-se amb aquelles persones més desfavorides”.

Jaume Sanclemente i Ainoa Capellas, dos dels integrants de la Kirby Band, han parlat de la importància de col·laborar amb iniciatives com la promoguda per ASAV: “Quan ens vam plantejar el projecte, tothom va pensar que era una bona idea. El que ens agrada més és fer concerts i, amb aquesta actuació, a més, podem ajudar aquesta entitat, que ajuda a altres persones que viuen entre nosaltres”, ha comentat Sanclemente. Per la seva banda, Capellas ha destacat la funció sensibilitzadora d’aquesta iniciativa: “Ens fa molta il·lusió poder obrir a la societat aquesta problemàtica”.

Aquesta no és la primera vegada que l’Escola de Música col·labora amb ASAV en l’organització d’un concert solidari ─la primera vegada va ser ara fa tres anys─. De fet, el centre col·labora cada any amb alguna entitat social de la ciutat, com ara Creu Roja (2016) o Càritas (2015).

La Kirby Band de l’Escola de Música Pere Burés oferirà un repertori centrat en peces de swing. El concert tindrà lloc el proper dilluns a les 18 h, a l’auditori Alicia Larrocha de l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés.