Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música Pere Burés celebrarà Santa Cecília amb Disney i Pere Calders El professorat del centre prepara un espectacle presencial obert a tothom i un concert en línia per a l'alumnat d'infantil i primer cicle de primària amb motiu de la patrona dels músics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola Municipal de Música Pere Burés celebrarà Santa Cecília amb Disney i Pere Calders

El professorat del centre prepara un espectacle presencial obert a tothom i un concert en línia per a l'alumnat d'infantil i primer cicle de primària amb motiu de la patrona dels músics

El concert per a nens i nenes girarià al voltant de món Disney  (foto: Ajuntament de Rubí).
El concert per a nens i nenes girarià al voltant de món Disney (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés proposa dos espectacles amb motiu de Santa Cecília, la patrona dels músics, el 22 de novembre. Com fins ara, l’escola oferirà un concert presencial obert a tota la ciutadania i un espectacle infantil que es desenvoluparà en línia a través del canal de You Tube municipal.

El tradicional concert de Santa Cecília tindrà lloc la tarda del 22 de novembre a l'Auditori Alícia de Larrocha de la Pere Burés, a l’edifici de L’Escardívol. El professorat de l’escola municipal oferirà l’espectacle Explorador celeste a la deriva, una història de Pere Calders en tres sessions (18 h, 18:45 h i 19:30 h). L'entrada és gratuïta però, per motius d'aforament, cal recollir la invitació a la consergeria de l'edifici L'Escardívol, en horari de tarda a partir del 14 de novembre.  El professorat que pujarà a l’escenari serà Carolina Alabau Fernández, a la veu; Jordi Roca Mas, al saxòfon; Susana Marco Monterio, a la trompeta; Meritxell Lanau Mas, al trombó; Guillem Alcañiz Maciel, a la guitarra elèctrica; Frederic Miralda Casanovas, al baix elèctric; Salvador Aparisi Marín, a la bateria; Montserrat Martí Farré i Eduard Sáez Palenciano, a la narració.

Al matí, s’haurà estrenat a través del canal de You Tube de l'Ajuntament de Rubí l'espectacle Viatge pel món Disney, dirigit a l'alumnat d'infantil i primer cicle de primària de tots els centres educatius de la ciutat.  Marta Fernández Callís, a l’oboè; Jordi Roca Mas, al clarinet; Gerard Bosch Janer, al saxòfon; Núria Abizanda Aguado, al piano i Cecília Rocosa Vilà, a la narració interpretaran una selecció de bandes sonores de pel·lícules infantils de l’univers Disney. El concert s’estrenarà en primícia per a les escoles de Rubí a les 11.15 h i, després, la gravació es farà pública per a la ciutadania en general.

Objectius de Desenvolupament sostenible