Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música organitza el 1r Festival de música moderna per a joves El macroconcert, d’entrada gratuïta, tindrà lloc aquest dissabte 20 de juny a partir de les 17 h a l’Espai 14/13 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019escola-municipal-de-musica-organitza-el-1r-festival-de-musica-moderna-per-a-joves/@@images/image/preview

L’Escola Municipal de Música organitza el 1r Festival de música moderna per a joves

El macroconcert, d’entrada gratuïta, tindrà lloc aquest dissabte 20 de juny a partir de les 17 h a l’Espai 14/13

Els Empty Cage en una col·laboració anterior amb l'escola (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés).
Els Empty Cage en una col·laboració anterior amb l'escola (foto: Escola Municipal de Música Pere Burés)

El Departament de Música Moderna de l’Escola Municipal de Música Pere Burés organitza el proper dissabte 20 de juny el 1r Festival de música moderna per a joves. La cita tindrà lloc entre les 17 i les 21 h a l’Espai 14/13, situat al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla.

El festival consistirà en una sèrie de concerts curts a càrrec de diferents grups de l’escola: percussió, clarinets, guitarres, guitarres i clarinets, i el combo d’adults. Com a cloenda del recital, hi haurà l’actuació de la banda rubinenca Empty Cage, un dels membres de la qual, el bateria Gerard Tort, va estudiar a l’Escola Municipal de Música.

El principal objectiu d’aquesta primera edició del Festival de música moderna per a joves és precisament donar rellevància a aquest tipus d’ensenyament i demostrar la seva projecció, ja que sovint passa desapercebut entre tota l’oferta formativa de les escoles de música. La cita neix amb voluntat de continuïtat i els seus organitzadors confien que, en properes edicions, pugui créixer amb la participació de grups convidats d’altres municipis. 

El festival d’aquest dissabte, d’entrada gratuïta, finalitzarà amb un pica-pica per a tots els assistents.