Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música enceta el 23è Cicle de Música de Cambra Els concerts arrenquen aquest dijous amb l’actuació del Quartet Brossa, dedicada a la música per a cinema https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Municipal de Música enceta el 23è Cicle de Música de Cambra

Els concerts arrenquen aquest dijous amb l’actuació del Quartet Brossa, dedicada a la música per a cinema

Imatge promocional del Quartet Brossa (foto cedida).
Imatge promocional del Quartet Brossa (foto cedida)

L’Escola Municipal de Música Pere Burés obre aquest dijous el 23è Cicle de Música de Cambra. El centre ha programat per a l’ocasió cinc concerts gratuïts que tindran lloc els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de maig a l’auditori Alicia Larrocha de l’escola.

El Cicle de Música de Cambra vol contribuir a la tasca de promoció de l’activitat musical que realitza el centre, tot acostant diferents sonoritats al conjunt de la població. Les actuacions s’iniciaran aquest dijous amb el Quartet Brossa, format per dos violins, una viola i un violoncel, que oferirà un recital de música per a cinema inspirat en els curtmetratges de Segundo Chomón.

El 10 de maig li arribarà el torn a l’Orquestra de Flautes de Barcelona - OFB, que interpretarà el repertori Les flautes en família, integrat per cinc peces de compositors tan reconeguts com Albéniz o Granados.

El següent concert serà el 17 de maig i anirà a càrrec d’Arpíssimes, una formació de tres arpes que portarà a l’escenari un programa molt divers on s’inclouen peces clàssiques de Bach, Händel o Debussy al costat de bandes sonores de Mancini, Williams i Barry, entre d’altres.

El 24 de maig, passarà per l’Escola Municipal de Música el Sexteto Guardiola, una formació de tango establerta a Barcelona que és l’única del seu tipus a Espanya. El grup interpretarà tangos tradicionals amb arranjaments originals.

Finalment, el 31 de maig, el quintet de jazz Swing Tenes Band oferirà el concert Per a ballar, format per temes swing ideals per escoltar però també per ballar lindy-hop.

Totes les actuacions del Cicle de Música de Cambra són gratuïtes i tindran lloc a les 21 h a l’auditori Alicia Larrocha de l’escola.