Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola edRa organitza una xerrada sobre el funcionament de les tendències en disseny L’arquitecte Pere Ortega explicarà aquest dijous com funcionen els corrents de disseny en diferents àmbits https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’escola edRa organitza una xerrada sobre el funcionament de les tendències en disseny

L’arquitecte Pere Ortega explicarà aquest dijous com funcionen els corrents de disseny en diferents àmbits

La xerrada tindrà lloc a la sala polivalent d’edRa (foto: Localpres).
La xerrada tindrà lloc a la sala polivalent d’edRa (foto: Localpres)

L’Escola d’Art i Disseny edRa organitza aquest dijous a les 17 h la xerrada Mecànica trend, a càrrec de l’arquitecte Pere Ortega. Durant la conferència, l’expert analitzarà com funcionen les tendències en disseny en diferents àmbits.

Pere Ortega va formar l’estudi Saeta el 1994 juntament amb Bet Cantallops. Es tracta d’un despatx d’arquitectura obert a qualsevol experiència relacionada amb la cultura, el disseny i l’art, amb una filosofia de treball moderna i artesanal que busca la implicació de tota mena de professionals. Saeta combina la realització de projectes d’arquitectura, urbanització i instal·lacions efímeres amb la docència i la implicació en projectes culturals. Ortega realitza habitualment estudis i presentacions de tendències en color i materials des d’una perspectiva global del disseny.

La conferència Mecànica trend, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dijous a les 17 h a la sala polivalent d’edRa.