Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí programa més d’una quinzena d’accions formatives El servei de l’Ajuntament ha preparat una gran diversitat de jornades i tallers d’inscripció gratuïta per a persones emprenedores i empreses de nova creació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí programa més d’una quinzena d’accions formatives

El servei de l’Ajuntament ha preparat una gran diversitat de jornades i tallers d’inscripció gratuïta per a persones emprenedores i empreses de nova creació

Tota la formació s’imparteix a la Masia de Can Serra.
Tota la formació s’imparteix a la Masia de Can Serra

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha programat més d’una quinzena d’accions formatives des d’ara i fins al mes de desembre. Totes les jornades i tallers estan subvencionats i, per tant, no representen cap cost econòmic per als assistents.

La nova oferta formativa s’obre aquest dimarts 9 de maig amb el taller Claus i eines per millorar el benefici de l’empresa, una formació de 12 hores que vol facilitar als professionals de l’empresa, persones propietàries, responsables financers i la direcció comercial una guia per identificar oportunitats de millora de resultats.

El 25 de maig, tindrà lloc la jornada Noves tecnologies: Ciberseguretat, en què es resoldran dubtes i es proposaran solucions per afrontar un problema que pot afectar qualsevol persona, professional i empresa.

Parlem de cloud empresarial, fem negocis al núvol és una altra jornada molt pràctica, especialment pensada per a petites i mitjanes empreses, que tindrà lloc l’1 de juny. A banda d’oferir informació sobre el funcionament i els beneficis del núvol, la jornada permetrà la creació de relacions professionals entre les persones participants, incidint en possibles col·laboracions.

El 13 de juny, es farà la jornada Treballem molt per guanyar poc, en el marc de la qual s’orientarà les persones empresàries sobre com guanyar més amb els seus negocis. En aquesta formació, s’abordaran qüestions com l’organització comercial, la previsió de tresoreria, la gestió dels estocs o els costos de personal.

Una altra de les propostes programades per l’EDER és la jornada El meu negoci pot ser una franquícia?, que el proper 15 de juny ensenyarà les persones assistents a fer una diagnosi del seu negoci i analitzar aquells aspectes que els permetrien plantejar-se la franquícia com a opció d’expansió amb garantia d’èxit.

Les inscripcions per a aquestes cinc accions formatives ja es poden realitzar gratuïtament a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa, on també es pot trobar informació detallada sobre el contingut de les jornades.

Altres accions previstes
En els propers mesos, també es duran a terme les següents accions:

 • Reflexions sobre Brèxit i Trump. 13 de juny
 • Rubiemprèn: Oportunitats de negoci en l’economia circular. 22 de juny
 • CRM: Eina gratuïta per vendre i fidelitzar amb èxit els clients. 19 de setembre
 • Perspectives econòmiques. 21 de setembre
 • Indústria 4.0 (presentació del Cicle Indústria 4.0). 5 d’octubre
 • Mindfullness en l’empresa: reducció de l’estrés. 17 d’octubre
 • Introducció a la indústria 4.0 (Cicle Indústria 4.0). 19 d’octubre
 • Big Data (Cicle Indústria 4.0). 26 d’octubre
 • Ciberseguretat (Cicle Indústria 4.0). 16 de novembre
 • IoT (Cicle Indústria 4.0). 23 de novembre
 • Rubindústria: Economia circular a la indústria. 30 de novembre
 • Tancament fiscal. 14 de desembre

Les inscripcions per a aquestes darreres accions s’obriran progressivament. Totes les jornades i tallers es duran a terme al Fòrum de la Masia de Can Serra. L’oferta de cursos està subvencionada per la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la patronal CECOT.