Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí oferirà set accions formatives entre els mesos de novembre i desembre Els cursos i jornades, adreçats a professionals, empreses i emprenedors, aborden temes tan pràctics com la seguretat digital o l’ús de Google Analytics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí oferirà set accions formatives entre els mesos de novembre i desembre

Els cursos i jornades, adreçats a professionals, empreses i emprenedors, aborden temes tan pràctics com la seguretat digital o l’ús de Google Analytics

Enguany es tornarà a organitzar una jornada sobre el tancament fiscal.
Enguany es tornarà a organitzar una jornada sobre el tancament fiscal

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, ha preparat per als mesos de novembre i desembre set accions formatives adreçades a professionals, empreses i emprenedors. Aquests cursos i jornades, que no tenen cap cost per als assistents, tractaran temes especialitzats de gran interès pràctic, com ara el lideratge d’equips d’alt rendiment, la seguretat digital en l’àmbit de l’empresa, el tancament fiscal o la utilització de Google Analytics.

Els dies 3 i 10 de novembre, la Masia de Can Serra acollirà el curs Lideratge transformacional. La gestió creativa d’equips d’alt rendiment, en què es donarà a conèixer als participants els principals recursos, mètodes, estratègies i habilitats per liderar un equip de manera eficient i impulsar una millora empresarial.

El dia 5 de novembre, tindrà lloc una jornada pràctica sobre internacionalització adreçada a aquelles persones que ja van assistir a les sessions teòriques anteriors sobre el conjunt de regles Incoterms i el crèdit documentari. La formació tindrà lloc a la Masia de Can Serra.

L’edifici Rubí+D acollirà el 6 de novembre la jornada Seguretat digital empresarial. Manual bàsic de seguretat, orientada a persones emprenedores, empreses, comerços i professionals que vulguin conèixer com millorar la seguretat tecnològica de les seves dades. Així, es parlarà de qüestions com els protocols de seguretat estàndard, la seguretat a nivell de maquinari i de programari, el software bàsic de seguretat i com fer còpies de seguretat òptimes, entre d’altres.

Per als dies 24 de novembre i 1 de desembre, s’ha programat al Rubí+D el curs Storytelling. Presentacions d’alt impacte, en què pimes, emprenedors i autònoms podran aprendre a planificar correctament i de forma creativa les seves presentacions. El guió il·lustrat (storyboard), les eines de suport tecnològic i l’ús de la presentació com a suport virtual són alguns dels temes que es tractaran en aquesta formació.

El 3 de desembre, la Masia de Can Serra acollirà una jornada ja clàssica dins la programació de l’EDER: Tancament fiscal. La sessió, organitzada conjuntament amb el Fòrum Empresarial Cecot-Rubí, té com a objectiu orientar les empreses i autònoms que vulguin conèixer la normativa fiscal i els aspectes més rellevants a l’hora d’abordar el tancament de l’any.

Instagram i Pinterest empresarial és la proposta de l’Escola d’Emprenedoria per al 4 de desembre. La jornada, que tindrà lloc al Rubí+D, ensenyarà com aquestes xarxes socials poden ajudar les empreses en el disseny d’una estratègia de contingut visual. Durant la sessió, s’explicaran els punts forts de cadascuna d’aquestes eines i aquells aspectes que cal tenir en compte per treure’n el màxim rendiment. També es posaran exemples d’aquells comptes que representen un bon exemple dins l’àmbit empresarial. 

En darrer terme, l’11 del desembre se celebrarà al Rubí+D la jornada Com mesurar la teva web amb Google Analytics, en què es podrà aprendre a mesurar i entendre com interactuen els usuaris amb un lloc web, a crear informes personalitzats i segments de visitants, i a identificar dades importants per a la presa de decisions al negoci.

Totes les accions de l’EDER estan subvencionades dins el Pla de mesures anticrisi de l’Ajuntament de Rubí. La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la a través del web de Rubí Empresa.