Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí ensenya a elaborar un pla d’empresa en anglès La formació, de 40 hores i totalment subvencionada, tindrà lloc del 6 al 17 de juliol a l’edifici Rubí+D https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019escola-d2019emprenedoria-de-rubi-ensenya-a-elaborar-un-pla-d2019empresa-en-angles/@@images/image/preview

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí ensenya a elaborar un pla d’empresa en anglès

La formació, de 40 hores i totalment subvencionada, tindrà lloc del 6 al 17 de juliol a l’edifici Rubí+D

El curs ‘Crea el teu pla d’empresa – Business plan’ es durà a terme a l’edifici Rubí+D (foto: Localpres).
El curs ‘Crea el teu pla d’empresa – Business plan’ es durà a terme a l’edifici Rubí+D (foto: Localpres)

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER), integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, torna a apostar per la formació en anglès. En aquesta ocasió ofereix un curs intensiu al juliol, impartit íntegrament en aquesta llengua, que permetrà als assistents conèixer com crear el seu pla d’empresa.

La formació s’adreça a totes aquelles persones emprenedores interessades a definir, desenvolupar i avaluar una idea empresarial susceptible de ser negoci. En aquest sentit, el curs té per objectiu donar suport i enfortir els trets emprenedors dels participants, ajudar-los a detectar els punts forts i febles de la seva idea empresarial i assessorar-los en el seu desenvolupament, amb la finalitat que es converteixi en un projecte empresarial.

Durant el curs, els participants exposaran quina és la seva estratègia actual, definiran quins són els punts forts i febles del seu equip, qui són els seus principals clients i analitzaran què fan els seus competidors. També establiran l’estratègia principal, faran hipòtesis econòmiques i aprendran com vendre el seu projecte a clients, empleats i inversors, entre d’altres continguts.

El curs es durà a terme del 6 al 17 de juliol, de 9.30 h a 13.30 h, a l’edifici Rubí+D. La formació, totalment subvencionada en el marc del Pla de mesures anticrisi 2015, s’impartirà íntegrament en anglès. Les inscripcions s’han de formalitzar a través del web www.rubiempresa.net