Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art i Disseny inaugura una exposició de retrats de Pepe Farrés L’artista rubinenc mostrarà les seves obres a la sala d’exposicions d’edRa entre el 14 i el 30 d’abril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Escola d’Art i Disseny inaugura una exposició de retrats de Pepe Farrés

L’artista rubinenc mostrarà les seves obres a la sala d’exposicions d’edRa entre el 14 i el 30 d’abril

Cartell de l'exposició de Pepe Farrés (foto: edRa).
Cartell de l'exposició de Pepe Farrés (foto: edRa)

L’Escola d’Art i Disseny edRa inaugurarà aquest dimarts 14 d’abril a les 19.30 h  l’exposició Retrats del pintor rubinenc Pepe Farrés. A la mostra es podran veure 13 dibuixos de gran format sobre paper i retrats petits amb aquarel·la creats durant el seu procés d’aprenentatge.

Pepe Farrés és un artista local autodidacta que assisteix actualment a edRa per perfeccionar la seva tècnica de dibuix al natural. Després de cultivar l’aquarel·la en multitud d’obres, ja sigui per plasmar paisatges o figures humanes, el rubinenc presenta ara un conjunt de treballs realitzats amb carbonet i pastel.

Retrats és la primera exposició individual de Farrés, on mostra el seu procés d’experimentació a la recerca de l’expressió emocional del personatge.

Les obres de l’artista rubinenc es podran veure a l’espai expositiu d’edRa entre el 14 i el 30 d’abril de dilluns a divendres de 10 h a 21 h.