Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art i Disseny edRa organitza una jornada de portes obertes el 15 de maig Les preinscripcions per als Cicles Formatius de Grau Mitjà s’obriran el 14 de maig, mentre que les dels Cicles Formatius de Grau Superior ho faran el dia 29 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola d’Art i Disseny edRa organitza una jornada de portes obertes el 15 de maig

Les preinscripcions per als Cicles Formatius de Grau Mitjà s’obriran el 14 de maig, mentre que les dels Cicles Formatius de Grau Superior ho faran el dia 29

edRa ofereix cicles formatius, però també tallers i altres estudis no reglats (foto: edRa).
edRa ofereix cicles formatius, però també tallers i altres estudis no reglats (foto: edRa)

L’Escola d’Art i Disseny edRa ha programat una jornada de portes obertes el proper dimecres 15 de maig amb vista al període de preinscripcions, que s’inicia aquella mateixa setmana. Les persones interessades a conèixer l’oferta formativa del centre i les seves instal·lacions de l’Escardívol ho podran fer en dues sessions diferents: a les 17 i a les 18 h.

El proper curs 2019-2020, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Disseny Gràfic Interactiu, a banda d’un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius únic a Catalunya. Pel que fa als estudis no reglats, l’escola impartirà els habituals tallers d’expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny que prepara l’alumnat per accedir als Cicles Formatius.

A banda de detallar tota aquesta oferta, a la jornada del proper dimecres s’explicarà quina és la metodologia de treball d’edRa, basada en el contacte constant amb les empreses i les entitats de l’entorn, i quins són els projectes que desenvolupa el centre dins i fora de les seves instal·lacions amb l’objectiu de complementar l’aprenentatge de l’alumnat i enriquir l’activitat cultural de la ciutat ─exposicions, sortides, xerrades, col·laboracions amb col·lectius locals, etc.

Inscripcions a partir del 14 de maig
Les preinscripcions per a l’escola municipal tindran lloc en les següents dates:

  • Cicles Formatius de Grau Mitjà: del 14 al 21 de maig
  • Cicles Formatius de Grau Superior: del 29 de maig al 5 de juny
  • Curs d’introducció al disseny: del 14 al 23 de maig
  • Tallers d’art per a adults i tallers d’expressió plàstica per a infants: del 14 al 23 de maig

Les sol·licituds s’hauran de presentar a la secretaria de l’escola de dilluns a dijous de 10 a 12 h i de 17 a 19 h, i divendres de 10 a 12 h.

Més informació