Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Bressol Municipal Lluna recopila deu anys de vivències en una exposició La mostra es podrà veure de forma consecutiva a l’Ateneu Municipal, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, el pavelló de Can Rosés i la pròpia escola https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Bressol Municipal Lluna recopila deu anys de vivències en una exposició

La mostra es podrà veure de forma consecutiva a l’Ateneu Municipal, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, el pavelló de Can Rosés i la pròpia escola

Una de les fotografies que es podran veure a l’exposició (foto: EBM Lluna).
Una de les fotografies que es podran veure a l’exposició (foto: EBM Lluna)

L’Escola Bressol Municipal Lluna obre els actes del seu 10è aniversari a tota la ciutadania amb la inauguració, el proper dilluns, d’una exposició itinerant. La mostra es podrà veure a l’Ateneu Municipal entre el 4 i el 8 d’abril, a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler entre el 8 i el 15 d’abril, al pavelló de Can Rosés entre el 15 i el 22 d’abril, i a la mateixa escola bressol entre el 22 d’abril i el 15 de juliol.

L’exposició està integrada per quatre plafons amb fotografies que resumeixen els deu anys d’història de l’escola. Aquestes inclouen imatges de totes les promocions així com de les activitats realitzades ─festes, sortides i activitats amb les famílies, entre d’altres─, acompanyades de textos explicatius. La mostra es completa amb una taula en què es pot veure material didàctic i treballs manuals realitzats pels alumnes.

Les activitats del 10è aniversari de l’Escola Bressol Municipal Lluna seguiran fins a final de curs amb l’edició d’un lip dub, un taller d’estampació de samarretes, la pintada d’un gran mural al pati de l’escola a càrrec de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (edRa) i una festa.