Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Bressol Municipal Lluna escalfa motors de cara al seu 10è aniversari La llar d'infants situada al barri de Ca n’Oriol ha celebrat aquest dilluns una festa de Nadal que ha comptat amb la participació del Casal de la Gent Gran Primer de Maig i d’alumnes de l’INS La Serreta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escola Bressol Municipal Lluna escalfa motors de cara al seu 10è aniversari

La llar d'infants situada al barri de Ca n’Oriol ha celebrat aquest dilluns una festa de Nadal que ha comptat amb la participació del Casal de la Gent Gran Primer de Maig i d’alumnes de l’INS La Serreta

Una de les activitats programades ha estat la visita d'un patge reial (foto: Localpres).
Una de les activitats programades ha estat la visita d'un patge reial (foto: Localpres)

L’Escola Bressol Municipal Lluna ha organitzat aquest dilluns una festa de Nadal amb la participació dels infants i les seves famílies. La celebració ha marcat el tret de sortida dels actes de commemoració del 10è aniversari del centre, que tindran lloc al llarg del 2016.

La festa ha comptat amb la col·laboració dels avis i àvies del Casal de la Gent Gran Primer de Maig, que han cantat nadales per als més petits, i dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil de l’Institut La Serreta, que els han narrat un conte. Els assistents també han gaudit d’una xocolatada i de la visita d’un patge reial, així com d’un concurs de dolços que ha premiat les millors receptes amb un quadre pintat pels mateixos alumnes de l’escola.

L’Escola Bressol Municipal Lluna, situada al carrer Barcelona del barri de Ca n’Oriol, és una de les tres guarderies públiques de què disposa Rubí. El 2016, el centre celebrarà el seu 10è aniversari amb tot un seguit d’activitats lúdiques, algunes de les quals s’obriran a tota la població.