Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escardívol es prepara per acollir el festival LOS40 Primavera Pop El concert, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora musical LOS40, reunirà una vintena d’artistes aquest dissabte 18 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Escardívol es prepara per acollir el festival LOS40 Primavera Pop

El concert, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora musical LOS40, reunirà una vintena d’artistes aquest dissabte 18 de maig

Aspecte de l’Escardívol a l’edició del 2018 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Aspecte de l’Escardívol a l’edició del 2018 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí ultima els preparatius per acollir el festival LOS40 Primavera Pop, que tindrà lloc aquest dissabte 18 de maig a l’Escardívol. El concert, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora musical LOS40, s’iniciarà a les 20 h, tot i que hi haurà animació musical a càrrec dels DJ de la cadena des d’una hora abans.

El cartell del festival reuneix una vintena d'artistes de gran èxit comercial: Beret, Dani Fernández, Danny Ocean, Aitana, Ana Guerra, Lola Índigo, HRVY, Danna Paola, Dynoro, INNA, Nil Moliner, Romy Low & Sak Luke, Siderland, Chloe Phillips, Lildami, Suu, Elsa Barahona i Pol Granch. Tots ells desfilaran per l’escenari de l’Escardívol durant prop de quatre hores per desgranar els seus principals hits.

Com en edicions anteriors, el macroconcert organitzat per l’Ajuntament de Rubí i LOS40 serà d’accés lliure i gratuït fins a completar l’aforament.

Un festival obert a tothom
L'Ajuntament facilitarà que les persones amb diversitat funcional puguin gaudir plenament del festival LOS40 Primavera Pop. Amb aquesta intenció, s’instal·larà al recinte una plataforma amb vigilància i degudament equipada amb rampes i baranes perquè el públic amb mobilitat reduïda tingui una bona visió de l’espectacle. A més, s’ha previst una reserva d’estacionament limitada al passeig de la Riera ─entre el pont del carrer Cadmo i el carrer Joaquim Blume─ per a a persones amb problemes de mobilitat que comptin amb la corresponent identificació.

No és no
Entre les 19 i les 24 h, el consistori habilitarà una carpa per prevenir i atendre possibles agressions masclistes dins la campanya No és no, que es desenvolupa amb el suport del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. . Aquest punt, a càrrec de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya, estarà situat molt a prop de l’escenari i comptarà amb un equip de dues persones, a banda d’una altra parella que recorrerà l’Escardívol fent tasques d’informació i sensibilització entre el públic. A la carpa es podrà trobar diferent material divulgatiu i es resoldran els dubtes de les persones assistents. Quan s’hi adrecin possibles víctimes d’agressions, aquestes seran derivades a un espai reservat on podran ser ateses de manera discreta en coordinació amb els cossos de seguretat.

A més, en diversos moments de l’esdeveniment, les pantalles de l’escenari mostraran la imatge de la campanya municipal No és no amb l’objectiu de conscienciar el públic sobre la gravetat d’aquestes agressions.

Com arribar-hi
A causa de la gran assistència prevista, es recomana evitar l'ús del vehicle privat sempre que sigui possible. Les persones que vinguin d'altres municipis tenen a la seva disposició el servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb dues línies que tenen parada a Rubí. La companyia ferroviària també ha previst un reforç del servei consistent en el perllongament de la línia L6 fins a Rubí i en la sortida de més combois des de Terrassa Nacions Unides que, a partir de Sarrià, circularan en l’horari habitual dels trens L6.

A més, es preveu la posada en marxa de trens especials una vegada finalitzi el concert en funció de la demanda que es produeixi.

D’altra banda, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat als carrers i accessos propers a l’Escardívol durant el dia del concert, el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament també té previstos tot un seguit d’itineraris on s’indicaran amb senyals les zones recomanades per aparcar.

Limitacions d’aparcament a l’Escardívol
Amb motiu de la celebració del festival, l’aparcament a l’Escardívol es veurà limitat temporalment. Des d’aquest dimarts, ja no es pot estacionar a la zona més propera a la rotonda de la C-1413. El proper dijous a partir de les 6 h, les restriccions es faran extensives a l'altra meitat de l'aparcament i al carrer Joaquim Blume.

Més informació sobre LOS40 Primavera Pop