Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula de Salut de Rubí dedica una sessió a la salut mental La psicòloga del Centre de Rehabilitació Comunitària Montserrat Perdiguero oferirà aquest divendres la conferència “Relacions i salut mental: cuidem-nos” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Aula de Salut de Rubí dedica una sessió a la salut mental

La psicòloga del Centre de Rehabilitació Comunitària Montserrat Perdiguero oferirà aquest divendres la conferència “Relacions i salut mental: cuidem-nos”

A la xerrada es parlarà de la importància de les relacions afectives.
A la xerrada es parlarà de la importància de les relacions afectives

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí se sumarà enguany als objectius de La Marató de TV3 amb l’organització d’una sessió en línia dedicada a la salut mental. La conferència tindrà lloc aquest divendres 17 de desembre, a les 12 h, i anirà a càrrec de Montserrrat Perdiguero, psicòloga clínica del Centre de Rehabilitació Comunitària de Rubí (Consorci Sanitari de Terrasssa).

Sota el títol Relacions i salut mental: cuidem-nos, la xerrada abordarà la importància de les relacions afectives i les conseqüències que pot tenir la manca d’afecte tant en infants com en persones adultes. Durant la sessió, també es parlarà de com cuidar-se en el marc d’una relació i es donaran claus per interpretar les conductes pròpies i alienes.

Amb aquesta nova sessió de l’Aula de Salut, es vol contribuir a donar visibilitat a les malalties mentals i afavorir-ne la normalització. L’activitat, que s’emmarca en la línia estratègica del Servei de Salut Pública dedicada a la promoció de la salut comunitària, marca una continuïtat respecte a la sessió que es va fer el passat 14 d’octubre sobre l’estrès i l’ansietat.

La conferència Relacions i salut mental: cuidem-nos es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Rubí el proper divendres a partir de les 12 h.

 

Parlem de salut, fem salut

L’Aula de Salut és un espai de divulgació de coneixement al voltant de la salut: nutrició, activitat física, benestar emocional, malalties cròniques, sexualitat i afectivitat, addiccions, etc. En el marc d’aquesta iniciativa, s’ofereixen xerrades a càrrec de professionals sanitaris que comparteixen la seva experiència clínica i expertesa per tal d'ajudar les persones a adquirir coneixements que puguin millorar la seva salut i el benestar.

Les xerrades estan obertes a tota la ciutadania i no cal fer-hi inscripció prèvia.