Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula d’Extensió Universitària comença a caminar amb suport municipal La comissió gestora de l’Aula d’Extensió Universitària s’ha presentat aquest dimarts en societat amb una crida a la participació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Aula d’Extensió Universitària comença a caminar amb suport municipal

La comissió gestora de l’Aula d’Extensió Universitària s’ha presentat aquest dimarts en societat amb una crida a la participació

La presentació ha deixat petit l’auditori de l’Ateneu.
La presentació ha deixat petit l’auditori de l’Ateneu

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Rubí ha celebrat aquest dimarts el seu primer acte públic, una sessió informativa que ha tingut lloc a l’Ateneu. Amb aquesta trobada, la comissió gestora d’aquesta entitat s’ha donat a conèixer a la ciutat per recollir idees, disponibilitats i propostes de les persones interessades de cara a confeccionar la primera programació.

Les AEU són entitats que ja funcionen a gran part de ciutats del nostre entorn i que organitzen un seguit d’activitats culturals pensades per a persones adultes. Aquestes associacions compten amb el suport de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A Rubí, l’entitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament que s’ha compromès a “acompanyar” l’associació en allò que sigui possible. Així ho ha dit la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, que ha participat a la sessió informativa. Segons García, “ens sentim orgullosos i contents per aquesta proposta. L’AEU està tirant endavant una acció que necessita la ciutat i nosaltres hi donarem tot el suport perquè és una bona proposta per a la ciutat”.

La presentació ha anat a càrrec de la comissió gestora. Un dels seus membres Lluís Bogunyà ha agraït el suport del consistori i s’ha felicitat de la resposta dels rubinencs i rubinenques que han omplert l’auditori de l’Ateneu. Segons Bogunyà “era necessari un projecte com aquest a Rubí. Tenim molt interès i creiem que tindrà una bona resposta per part dels rubinencs i rubinenques”.

Els assistents han omplert un qüestionari on han indicat quina és la seva disponibilitat horària i quins són els seus temes d’interès. Una informació que ha de servir per començar a configurar la primera programació d’aquesta iniciativa. De la mateixa manera, s’ha animat els assistents a formar part del projecte.

Imatges relacionades

L'auditori de l'Ateneu ha quedat petit
L'auditori de l'Ateneu ha quedat petit