Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula Cultural mostra la mirada poètica del pintor Sergi Marcos ‘Del poema a la pintura’ és el títol de la mostra que recull 70 pintures del pintor rubinenc i que ja es pot visitar a l’Aula Cultural https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Aula Cultural mostra la mirada poètica del pintor Sergi Marcos

‘Del poema a la pintura’ és el títol de la mostra que recull 70 pintures del pintor rubinenc i que ja es pot visitar a l’Aula Cultural

Marcos explicant el seu treball a l’alcaldessa i al regidor de Cultura (Foto: Localpres).
Marcos explicant el seu treball a l’alcaldessa i al regidor de Cultura (Foto: Localpres)

L’Aula Cultural acull la mostra ‘Sergi Marcos: del poema a la pintura’ on el pintor rubinenc ofereix la seva visió sobre la poesia. Versos de Joan Margarit han estat el punt de partida de la inspiració de l’artista a l’hora d’explorar noves formes d’expressió artística. 

La mostra recull una setantena de pintures en un projecte coordinat des del Museu Municipal Castell (MMUC) on Marcos ha treballat la seva interpretació de la poesia de Margarit.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha estat l’encarregada d’inaugurar la mostra aquest divendres. Sergi Marcos ha acompanyat l’alcaldessa i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, durant la inauguració a qui ha detallat el seu treball. Durant l’acte, Martínez ha lloat la tasca de Sergi Marcos i n’ha destacat la implicació amb Rubí: “El Sergi Marcos és un dels pintors més rellevants de casa nostra. Des del moment que va decidir fixar la seva residència a Rubí, ha treballat per integrar-se al món cultural de la ciutat”. L’alcaldessa, a més, ha agraït de nou la cessió a la ciutat d’una col·lecció de 20 quadres que l’artista va efectuar ara fa un any.

La mostra ha obert les portes aquest divendres i es podrà visitar fins el 14 de juliol a l’Aula Cultural.